Jenni Ukkonen

Tammikuun suosikit

Teksti: Jenni Ukkonen

TV-sarja

Ehdottomasti odotetuin oli Friends from Collegen toinen kausi (Netflix) – rakastan tätä sarjaa! Lisäksi nostan tähän Homelandin, vaikka se onkin vanhempi sarja, sillä me alettiin vasta ihan hiljattain katsomaan sitä – ja ainakin toistaiseksi se on vaikuttanut lupaavalta.

Elokuva

Siis tiedättekö – tässä kuussa ei juuri tullut leffoja katsottua! Netflix veti sen verran usein puoleensa sarjatarjonnalla. Käytiin kerran leffassa, mutta kyseinen filmi (Glass) ei todellakaan yltänyt suosikkeihin, ei edes lähellekään – ja itseasiassa katsoimme sen vain, koska elokuva, mitä olimme oikeasti menossa katsomaan, oli loppuunmyyty. Olisiko teillä hyviä suosituksia uudehkoista elokuvista (tai okei, miksei myös vanhemmista – ylipäätään olisi kiva kuulla hyviä leffasuosituksia!)?

Kirja

Rowan Hisayo Buchanan – Harmless Like You. Luin tämän kylläkin jo viime vuoden lopulla, mutta tässä kuussa en lukenut mitään sitä päihittävää. Alkoi ehkä vähän hitaasti, mutta imaisi jossain kohtaa täysin mukaansa ja jäi lopulta kummittelemaan mieleeni. Todella kiehtova tarina.

Biisi

Post Malone – Wow. Tykästyin välittömästi.

Instagram-tili

Tässä kuussa sisustusintoni oli vauhdissa ja etsin inspiraatiota luonnollisestikin Instagramista. Seurantaan meni mm. @banda.property, @a.s.helsingo ja @debeauvoirhome

Artikkeli

Uudessa Rovaniemessä julkaistu Rovaniemeltä pois-juttusarja, missä kerroin omat kuulumiseni täältä Ras Al Khaimahista käsin!

Ruoka

Kaikki kukkakaalista! Juuri nyt himoitsen koko ajan kukkakaali “mac” and cheesea; leikkaa kukkakaali pieniksi paloiksi ja keitä, kunnes pehmeää. Kaada vesi pois. Laita uudelleen hellalle, mausta suolalla, pippurilla ja paprikajauheella ja lisää sitten juustoa oman maun mukaan. Kun juusto on sulanut kauttaaltaan ja sekoittunut kukkakaaleihin, tarjoa kuumana. Ihan loistava lisuke bowleihin, jos tykkää laittaa sekaisin vähän eri juttuja.

Hyvinvointi

Kollageenijauhe (mainittu aiemmin mm. tässä postauksessa) ja ulkona tehdyt juoksulenkit. Seuraavana tavoitteena on joko pidentää matkaa kilometrillä tai lisätä yksi kerta lisää viikossa!

Kauneustuote

Essien Topless & Barefoot-kynsilakka (paras nude sävy!)

Löwengrip itseruskettavat kasvoille ja vartalolle (mainittu aiemmin tässä postauksessa)

Too Cool For School shampoo ja hoitoaine sekä Olaplexin setti (molemmat mainittu tässä postauksessa). Hiukseni tuntuu juuri nyt paremmalta kuin ehkä koskaan…

Vaate

Mom jeans. Ihanaa, että sää on juuri sen verran viileämpi, että farkut toimivat jälleen!

Ostos

Uusi puhelin. Vanha ja luotettava Huawei jää edelleen suomalaiselle sim-kortilleni, mutta muuten käytössäni on nyt Samsung Galaxy Note 9. Olen erityisen innoissani, että pääsen opettelemaan sen mukana tulleen kynän käyttöä!

Miete

Pinterestista bongaamani lainaus Pillow Thoughts II-kirjasta (pitää muuten laittaa omalle lukulistalle, vaikuttaa ihanalta luettavalta!)

“You can’t skip chapters, that’s not how life works. You have to read every line, meet every character. You won’t enjoy all of it. Hell, some chapters will make you cry for weeks. You will read things you don’t want to read, you will have moments when you don’t want the pages to end. But you have to keep going. Stories keep the world revolving. Live yours, don’t miss out.”

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

 

Kuvat: Friends from College täältä, Harmless Like You täältä, Oslo Skin Lab täältä, Pillow Thoughts II täältä, De Beauvoir Home

Lue myös

X