Jenni Ukkonen

tässä tulee täydellinen trenssi

Teksti: Jenni Ukkonen

Trenssi on yksi klassisimmista takeista (ja vaatekappaleista muutenkin) ikinä, ja se tulee ajankohtaiseksi aina kun kevät alkaa nostaa päätään talven jäljiltä. Lähes kaikki kaupat tarjoavat omaa versiotaan, eikä täydellisen trenssin tarvi edes olla Burberryn ollakseen täydellinen (vaikka se toki auttaa paljon). Riittää, että siitä löytyvät seuraavat kohdat:

trenssi1

Ihan kaikista tärkeimpinä kriteereinä pidän itse tuota oikeaa pituutta (kuvan takki olisi alle 160 cm vielä paremman pituinen kuin mallille), kymmentä nappia (unohtui lisätä että kaksi nappirivia mutta se lienee nappimäärästä selvä), olkapäiden epoletteja (tuovat ryhdikkyyttä) sekä vyötä tottakai. Taskut jäi näköjään kuvasta mainitsematta, mutta niitäkin pitäisin tärkeinä. Kuvan takki on kaiken kaikkiaan täydellinen kokonaisuus!

Kuvan trenssi on tosiaan Burberryn ja se maksaa vajaa 600 puntaa eli 700 euroa. Samat ehdot täyttäviä trenssejä löytyy kuitenkin huomattavasti edullisemmin (ja ihan todistetusti) ainakin Zarasta, joten kipinkapin sinne jos vaatekaapissa trenssin mentävä aukko on 🙂

Lue myös

X