Jenni Ukkonen

Täydellisen viikonlopun kaava

Teksti: Jenni Ukkonen
red-coat-1

Oikein ihanaa ja energistä uutta viikkoa teille kaikille! Toivottavasti juhannuksen juhlinta sujui mukavissa merkeissä ja viikonlopun aikana on ladattu akut tätä viikkoa ajatellen.

Meillä oli itseasiassa super rentouttava viikonloppu, jonka aikana ehdittiin jälleen kiertää pitkin Müncheniä, mutta myöskin ottaa ihan iisisti – lauanatai-iltana puhjennut rankkasade piti siitä huolen. Mutta pakko myöntää, että kun on ensin kävellyt päivän ristiin rastiin hiostavan kuumassa säässä (mitä siis kyllä rakastan ja mistä yritin valittaa mahdollisimman vähän!), oli ihanaa tulla kotiin ja ja viettää loppuilta ikään kuin luvan kanssa sohvalla Netflixiä katsoen ja sateenropinaa kuunnellen. Ja itseasiassa ollaankin tultu siihen tulokseen, että jos käydään perjantai-iltana syömässä ja vaikka drinkeillä, ja lauantaina kierrellään kaupungilla, niin sunnuntaihengailu kotosalla tai ainakin ihan vaan omalla alueella kruunaa viikonlopun; silloin viikonloppuun on mahtunut juuri sopivassa suhteessa sekä tekemistä että lepoa. Ollaan siis taidettu löytää meille täydellisen viikonlopun kaava!

Ja sitten tähän uuteen viikkoon: ajattelin, että jos aloitan uuden viikon voimakkaasti punaisella, se antanee pirteydellään energiaa koko viikoksi. Nähtäväksi jää, toimiiko… Tästä asusta tuli muuten mieleen, että jos on jokin sellainen pukeutumiseen liittyvä ”juttu”, mistä en ole vuosienkaan saatossa kasvanut ulos, niin se on samassa asussa rennomman ja siistimmän yhdistely; tarkoittaen esimerkisi rikottuja farkkuja ja korkkareita, t-paitaa ja sen päällä siistiä takkia tai jakkua tai vaikka Chanelia ja Converseja yhdessä. Jokin tuossa vastakohtien asettelussa – rennomman ja siistimmän – ja samalla mahdollisesti kalliimman ja edullisemman yhdistämisessä jaksaa innostaa. Ehkä se on sitä, että olen pohjimmiltani rento pukeutuja (se farkut ja t-paita-henkinen tyttö) mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän haluan myöskin näyttää huolitellulta ja innostavalta mitä pukeutumiseen tulee…

THE PATTERN FOR A PERFECT WEEKEND. Happy new week to you all! I hope everyone who celebrated Midsummer had a wonderful weekend and that you all got to charge your batteries for the upcoming week. 

We had actually a really nice and relaxing weekend; once again we roamed around Munich but also spent some time just chilling – the heavy rain on Saturday night made sure of that. But I must admit that after a long day of walking around in an extreme heat (which I still absolutely love though and of which I tried to complain as little as possible about) it was so nice to come home and spend the rest of the night on the couch watching Netflix and listening to the rain pour outside. In fact, we’ve come to the conclusion that if we go out for dinner and drinks on Friday, then explore the city on Saturday, it’s almost like a cherry on top to spend the Sunday at home or in our neighbourhood; that’s when the weekend has had the perfect ratio of both doing things and relaxing. I think we have found our pattern for a perfect weekend!

And then onto the new week: I thought if I kick things off with some bright red it may just be enough to provide energy for the whole week. Excited to see if my plan works… This outfit actually reminded me that if there is something regarding getting dressed that I haven’t outgrown over the past years, it’s mixing casual pieces with something neater; meaning for example distressed jeans with heels, a simple tee with a smart coat or jacket or even a Chanel bag with Converse shoes. There’s something about mixing the opposites – casual and classy – and affordable items with some more expensive items that I just really feel drawn to. Might be due to the fact that although deep down I have a very laid-back style (I’m SO the jeans and a tee type), the older I get, I also find it important to look put together and inspiring through my outfits…

 

Takki ZARA (samantyylinen täällä ja täällä -50%)

T-paita GAP

Farkut ZARA (samantyyliset täällä -40% ja täällä -50%)

Aurinkolasit CÉLINE (-20% vain tänään koodilla NEWUS20)

Body chain FOREVER21

Laukku CHANEL

Kello DANIEL WELLINGTON (saatu)

Korkokengät PHIO MYO (saatu)

phio-myo-heels-2phio-myo-heels-5celine-new-audrey-1phio-myo-nude-pumpsphio-myo-heels-3

Seuraa minua: Bloglovin / Blogit.fi /Facebook / Instagram / Twitter

Sisältää mainoslinkkejä

Lue myös

X