Jenni Ukkonen

täydellisessä vaatekaapissa: aurinkolasit

Teksti: Jenni Ukkonen

Niin ihania kuin aurinkolasit onkin (käytönnöllisyydestä puhumattakaan!), oon vahvasti sitä mieltä ettei niitä todellakaan tarvi omistaa monta kappaletta tullakseen loistavasti toimeen. Muutama laadukas ja klassinen pari riittää! Aloinkin oikein miettiä millaiset mallit olisi mun mielestä hyvä omistaa, ja tällaiseen tulokseen tulin:

aurinkolasitX4
Ylärivin lasit Ray-Ban, alarivi Gucci, Linda Farrow Luxe. Kaikki Net-A-Porter.

Kaksi tärkeintä on mun mielestä Ray-Banin klassiset Wayfarerit sekä pilottilasit – ne ei mene muodista koskaan ja sopiikin jos nyt ei ihan kaikille (musta tuntuu että kyllä ne sopiI!) niin lähes ainakin :p Onnekseni omistan jo molemmat, joskin pilotit Outdoorsman -mallisina.

Jos siihen kokoelmaan haluaa sitten täydennystä, niin tuollaiset ylisuuret aviatorlasit sopii yleensä aika hyvin mm. pyöreäkasvoisille kuten mulle, ja “julkkislasit” puolestaan pelastaa niinä aamuina kun a) naama tuntuu räjähtäneen b) ei haluta meikata. Tällaisella kokoelmalla pötkisin itse todella pitkälle! Ja koska multa löytyy tällä hetkellä vain kahdet ekat, on tänä keväänä taas yksien uusien hankinta edessä… stay tuned 😉

Lue myös

X