Jenni Ukkonen

terkkuja kentältä

25.4.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Heissan ja superisti kiitoksia kaikille aiemmin onnitelleille ! 🙂 Niinhän tässä kävi että kerrankin kun tulen oikein hyvissä ajoin kentälle (eli pari tuntia tarvittavaa aiemmin) niin lento onkin myöhässä – eli “jee”, lisää ylimääräistä aikaa kentällä 😀 Nyt on onneksi enää puolisen tuntia siihen että koneeseen aletaan ottaa porukkaa, eikä lennon pitäisi kauhean paljon myöhässä lopulta olla. Ja onneksi täälläkin kuluu aika ihan hyvin kierrellessä 🙂 Kävin ostamassa vähän matkaluettavaa sekä yhden ihanan jutun Zarasta…

Victoria’s Secretin tuotteet jätin tällä kertaa rauhaan, ehkä nyt jo malttaisi odottaa sitä liikettä ihan 😀 Hassua olla jo toistamiseen tässä kuussa täällä, toivottavasti tämä edes kartuttaa Finnairin pistekassaa että pääsisi joskus edes vähän eduistakin nauttimaan… :p

Nyt taidan pakata koneen takaisin laukkuun ja pyörähtää vielä parissa liikkeessa – tosin ihan vaan katselemassa! 😉 Palailallaan Suomesta! Ja sitä ennen voisin vielä mainostaa taas henkilökohtaista twitteriäni (@jenniukk), sillä sinne voi vielä tulla juttua tai sitten ei 🙂 Joka tapauksessa sitä seuraamalla saa mitä todennäköisimmin tietää ekana kaikesta!

Greetings from heathrow! My flight’s delayed so been spending some extra time here. Should get into the plane soon though, so see you guys when I’m in Finland!:))

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • 🎈🎈🎈 #seoul #sculpture #travelgram

jenniukk

Kommentit (14)

Ainakin 3. terminaalissa, siellä “perällä” 🙂

Finnairin etupisteet eivät nykyään kerrytä juuri mitään etuja. Petyin juuri tosi pahasti, kun sain Finnairin kautta pisteillä “ilmaisen” Euroopan lennon ja maksaessa selvisi, että itse pitää maksaa verot yms., muistaakseni n. 140 euroa. Lennon hinta ilman etua oli 225 euroa ja “ilmainen” lento pisteiden kanssa 140 euroa..

hei!
Olit aiemmassa postauksessa kertonut aikovasi myydä raybanisi (ne pienemmät?) niin olisin niistä kiinnostunut… laitathan ystv. spostia tulemaan!
Kiitän!
bonsai3@luukku.com

Miksi lennät aina Finnairilla, kun paljon halvemmallakin saisi lentoja?

Moi! Onko susta lvn speedyä vaikee kantaa? Kokemuksia. 🙂

Itsellä on toi sama neule mikä pilkistää tuolta Zaran pussista 🙂 Se on ihana malliltaan ja sävyltään!

Ostoksesi Zarasta näyttää samalta kuin mitä mä ostin maanantaina.. 😉 ihana!

No höhhöh :/ Taidan sitten käytellä suosiolla vaan businessluokan lippuihin 😛

Teen myyntipostauksen kunhan ehdin, niistä on kyselty aika paljon… 🙂

No ei kyllä, miksi ihmeessä olisi…? 🙂

Eipäs kyllä muuten saisi 😀 Norwegian on lähes poikkeuksetta kalliimpi ja siellä pitää maksaa vielä lippujen lisäksi ruumaan menevät laukut erikseen – puhumattakaan miten paljon hankalampi mulla henk.koht on päästä Gatqickiin :p Mutta ensi kerralla lentoja varatessani ilmoitan siitä eka täällä ja teen kisan – kuka löytää mulle Finnairia halvemmat lennot voittaa jotain kivaa (vaikka rahasumman Finnairin ja halvempien lippujen verran :p) :DD

Hihii 😉

Uih 🙂 No on kyllä! 🙂

Olen tulossa lontooseen kesäkuussa ja kysyisinki että missä tuolla heathrowlla zara on kun en muista nähneeni viime kerralla käydessäni siellä?(:

Ainakin 3. terminaalissa, siellä “perällä” 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *