Jenni Ukkonen

Testissä luonnollinen itseruskettava, joka ei tahraa lakanoita

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* St Tropez on taatusti yksi ikonisimmista itseruskettavien valmistajista – mutta jostain syystä en siitä huolimatta ole kyseisen merkin tuotteita hetkeen käyttänyt, vaikka itseruskettavien suurkuluttaja olenkin. Törmäsin kuitenkin hiljattain heidän uuteen (tai ainakin itselleni uuteen) Purity-sarjaan, joka kiinnosti kahdesta syystä: tuotteet hyödyntävät 100% luonnonmukaisia ruskettavia aktiiviaineita JA ne ovat täysin värittömiä – eli eivät tahraa lakanoita tai valkeita vaatteita! Kertokaahan, olenko ainoa, jonka puoliso jaksaa aina nurista oransseiksi muuttuneista valkoisista lakanoista…? No, eihän ne kieltämättä hyvältä näytä, vaikka toki pesussa onneksi puhdistuvatkin.

Rehellisesti sanottuna yksi syy, miksi en ole hetkeen ostanut St Tropezin tuotteita, on että ne ovat kieltämättä hieman hintavampia, ja olen löytänyt edullisempia, hyväksi havaitsemiani tuotteita samaan tarkoitukseen. Purity-sarja kiinnosti kuitenkin sen verran, että laitoin pari tuotetta tilaukseen. Mikäli tuotteita ei tarvi käsiinsä just tällä minuutilla, niin linkkasin alle mistä itse nämä ostin – mielestäni nämä olivat sekä Arabiemiraattien että Suomen hintoja edullisemmat netistä tilaamalla. Mutta sitten niihin tuotteisiin!

Kasvoille: * Purity Bronzing Water Face Mist

Mielenkiintoinen uutuus jo käyttötapansakin puolesta – tämä hienojakoinen suihke suihkitaan kasvoille joko sellaisenaan, kasvovoiteiden tai vaikka meikin päälle. Suihketta ei tarvi levittää sen erikoisemmin, vaan se imeytyy sekunneissa ja jättää ihon kivan raikkaaksi ja kevyesti trooppiselta tuoksuvaksi. Suihke sisältää mandariinin vettä ja hibiskuksenkukkauutetta, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Suihke sisältää myös hyaluronihappoa sekä Pentavitinia, jotka kosteuttavat pitkäkestoisesti.

Olin aivan hitusen skeptinen, sävyttäisikö suihke laisinkaan (varsinkaan meikin päälle suihkittuna!) saati tasaisesti, mutta kyllä se vaan sävytti! Iholle muodostui todella kaunis, äärimmäisen luonnollinen päivetys muutamassa tunnissa. Tykkäsin, miten sävy istuikin varsinkin kasvojen kohoaviin kohtiin, otsalle ja nenänpäähän, aivan kuten aurinkokin tekisi. Helppo käyttää vaikka kesken päivän!

Vartalolle: * Purity Bronzing Water Mousse

Vaahtomaiset mousse-itseruskettavat ovat valintani joka ikinen kerta, jos kysytään, millaista itseruskettavaa suosin. Vaahto on ehdottomasti helpoin levittää iholle tasaisesti, se kuivuu lähes välittömästi ja lisäksi koen, että vaahtopurkit kestävät mulla ahkerassakin käytössä pisimpään, sillä yksi pumppaus vie jo pitkälle. Tässä vaahdossa on kasvosuihkeen tapaan samat antioksidanttiset ainesosat, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta saasteilta ja kosteuttavat ihoa pitkäaikaisesti.

Yhden levityskerran jälkeen sävy on aavistuksen kevyempi, kuin mitä yleensä ostan (ostan yleensä tumminta mahdollista sävyä), mutta kauniin luonnollinen eikä laisinkaan oranssi – ja iho näyttää ehdottomasti siltä, että se on saanut päivetystä. Olen todella tyytyväinen – ja mikä parasta, valkoiset lakanat pysyivät kuin pysyivätkin valkoisina!

 

Purity-sarjaan kuuluu lisäksi * water gel, mitä en tosiaan ole (ainakaan vielä) testannut – kuten sanottua, suosin vaahtoja, joten en nähnyt tarpeelliseksi lähteä testaamaan geeliä tällä erää. Vesimäinen geeli kuulostaa kuitenkin ihanan virkistävältä, joten voisin jossain välissä hyvinkin kuvitella sortuvani testaamaan myös sitä. Mutta eiköhän nämä vie taas hetkeksi eteenpäin!

Osta * täältä:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X