Jenni Ukkonen

the end

Teksti: Jenni Ukkonen

The Hills on nyt tullut päätökseen ja sitä on juhlittu eilen jenkeissä. Kirstenin, Audrinan, Lon ja Stephanien lisäksi juhlissa nähtiin myös Lauren ja Whitney, ja kiinnostavinta oli tietty nähdä asuvalintoja…

thehi2
Itse annan parhaimmat pisteet Lo’lle: valkea mekko näyttää tietysti upealta rusketuksen kanssa, ja ylös rennosti kiinnitetyt hiukset kertoo, ettei  kokonaisuuden eteen ole yritetty liikoja. Täydellistä!
Jaetulla kakkossijalla tulee Stephanie ja Kirsten. Stephanien asu on jätetty hyvin yksinkertaiseksi, mutta saapahan ihana mekko loistaa. Värivalinnasta plussaa. Kirstenin asu lienee illan blingein, mekon väri ja malli kerää plussia. Ihan Kirstenin näköinen!
Ihme kyllä Audrina ja Lauren oli jopa pieniä pettymyksiä mulle. Audrinan mekko näyttää jotenkin halvalta muiden mekkoihin verratessa, mutta rohkeasta värivalinnasta sentään etua. Laurenin mekko on kyllä kaikinpuolin ihana, mutta ainakin tässä kuvassa se leventää siroa kantajaansa. Hiukset olisin jättänyt auki.

thehi1
Kaikenkaikkiaan todella tyylikäs nelikko! The Hillsiä, sen mukanaan tuomaa draamaa ja asuja tulee kyllä ehdottomasti ikävä 🙁 Mutta toivottavasti Audrinan jo kauan puhuttu reality alkaisi pyöriä pian, ja se huhu jonka mukaan Stephanie liittyy The Cityn porukkaan, olisi totta… 😉

Lue myös

X