Jenni Ukkonen

The Highline, New York

Teksti: Jenni Ukkonen

highline-new-york-vevet-graham-spencer-fringe-jacket-3

New Yorkin Highline on yksi suosikkispottejani kaupungissa, varsinkin nyt, kun pääsimme vihdoin kävelemään sitä pitkin kesäisellä säällä – tunnelma tällä ilmassa olevassa puistossa oli nimittäin pikkaisen eri, kuin helmi-maaliskuisessa kylmyydessä…! Highline on kertakaikkisen loistava vajaan 2,5 kilometrin kävelyreitti, joka lähtee tai pättyy Meatpackingiin/Chelseaan, riippuen mistä suunnasta sinne nousee, ja siellä on lukuisia hiljaisia kolkkia, joissa voi istahtaa alas vaikkapa kirjan ja kahvin kanssa, tai yksinkertaisesti ottaa muutaman kuvan kaikessa rauhassa. Me kävimme pyörähtämässä Highlinella pariinkin otteeseen, sillä se sijaitsi aivan hotellimme tuntumassa ja maisemat sieltä ovat ihanan klassista New Yorkia.

Kuvat on otettu osittain eri päivinä, mutta kummallakin kerralla ylläni oli Velvet by Graham and Specerin hapsullinen takki, joka on yksi suosikkitakeistani. Materiaalinsa puolesta se on tarpeeksi kevyt jopa ”sisätakiksi”, mutta menee lämpiminä kuukausi myös sellaisenaan topin tai t-paidan kanssa. Tämä yllä tekee mieli sheikata ihan koko ajan, joten se on myös hyvä mielialan kohottaja!

THE HIGHLINE, NEW YORK. The Highline in New York is one of my favorite spots in the city, especially now that we got to walk through it on a summer-y weather – let’s just say it was a bit different from the time we walked on it in the freezing cold weather in Feb/March…! The Highline is a really nice walk of under 2,5 km which starts of ends at Meatpacking/Chelsea, depending on where you start it and there are so many quiet spots there for sitting down with a book and a coffee or simply taking for pics in peace. We stopped by at the Highline a couple of times because it was just a brief walk away from our hotel and the views you get from there are New York at it’s best.

These pics were taken partly on different days, but both times I wore my fringe jacket by Velvet by Graham and Spencer, one of my favorites. It’s light enough to wear as an ”inside jacket” but during the warmer months it’s great just over a top or a tee. When I wear it I just feel like shimmy shaking all the time, so it’s a fantastic mood lifter too!

Takki VELVET BY GRAHAM AND SPENCER (samantyyinen täällä ja täällä alessa)

T-paita GAP (samantyylinen täällä -25% ja täällä)

Farkut AG (tämä malli on nyt mustana alessa!)

Aurinkolasit CÉLINE

Laukku BALENCIAGA

Kengät ADIDAS

highline-new-york-vevet-graham-spencer-fringe-jacket-4New-York-Meatpacking-1highline-new-york-vevet-graham-spencer-fringe-jacket-5New-York-Meatpacking-highline-1.jpghighline-new-york-vevet-graham-spencer-fringe-jacket-2New-York-Meatpacking-highline-7highline-new-york-vevet-graham-spencer-tiffany-1highline-new-york-vevet-graham-spencer-tiffany-2 New-York-Meatpacking-highline-3New-York-Meatpacking-highline-6highline-new-york-bestiesNew-York-Meatpacking-highline-8new-york-highline-13New-York-Meatpacking-highline-10New-York-Meatpacking-highline-12new-york-highline-3New-York-Meatpacking-highline-1

Seuraa minua: Bloglovin / Blogit.fiFacebook / Instagram / Twitter

Sisältää mainoslinkkejä

Lue myös

X