Jenni Ukkonen

Tiistailista – eli juuri nyt mielessä

Teksti: Jenni Ukkonen

Jos tälle viikolle (okei, nyt on vasta tiistai, mutta mun viikko alkoi tavalliseen tapaan jo sunnuntaina) olisi sana, se olisi valitettavasti viivyttely – olen nimittäin harrastanut sitä oikein urakalla viime päivät! Sen sijaan että olisin tehnyt töitä, olen siivonnut keittiön kaappeja ja kylppärin tasoja (mikä on paras tapa säilyttää triljoona purkkia ja purnukkaa siististi?), selannut Net-A-Porterin ja Matchesin loppualet about kymmeneen otteeseen läpi, katsonut Netflixiä, höyryttänyt vaatteita, etsinyt reseptejä, mitä voin testata multicookerilla (laittakaa teidän keittovinkit jakoon!) ja mitä vielä… siispä ajattelin, että jokin helppo ja hauska aihe voisi saada mun sormet jälleen läppärin näppäimistölle (kuvitus ei liity tekstiin mitenkään, mulla oli vaan jäänyt nämä taannoiselta Suomen reissulta). Olkaa hyvät – tiistailista eli juuri nyt mielessä!

Parasta juuri nyt?

Uuden vuoden ja kuukauden mukana ollut toiveikkuus alkanutta vuotta kohtaan ei ole edelleenkään laantunut. Koen olevani täynnä intoa ja tarmoa ja se tuntuu hyvältä.

Pahinta juuri nyt?

Writer’s block – mulla on pitkä lista aiheita ja ideoita, mistä kirjoittaa ja postata, mutta jostain syystä en pääse tuumasta toimeen niiden aloittamisen suhteen…

Mitä odotat juuri nyt?

Varasimme juuri eilen helmikuun puoleen väliin staycationin Dubaissa ja tajusimme, että hotelliin ovat tervetulleita myös lemmikit – siispä sen sijaan, että veisimme kissamme hoitoon yhden yön vuoksi, pääsee hän kanssamme nauttimaan hotelliviikonlopusta. Lisäksi odotan innolla kahden ystäväni tulevia lomia tänne meille.

Suosikkiruoka juuri nyt?

Ostin Suomesta palattuamme multicookerin, millä valmistuvat kaikki keitoista ja riiseistä höyrytettyihin ruokiin – sitä on tullut käytettyä ahkerasti, mutta mieluiten teen edelleen erilaisia vihanneskeittoja. Just nyt tykkään eniten tehdä itse kotona ruokaa, sen sijaan, että tilaisimme ne jostain muualta – eli kaikki kotona tehty maistuu nyt parhaimmalta!

Salainen paheesi?

RuPaul’s Drag Race. Kerron aina kaikille, etten enää katso mitään realityja, enkä muuten oikeastaan katsokaan, mutta tätä en voi vastustaa. Loistava!

Mitä unelmoit ostavasi juuri nyt?

Vloggauskameran ja uusia (tyylikkäitä) rantavaatteita. Jos ei nyt alennuksista, niin milloin sitten?

Pakkomieleet?

Mulla ei ole koskaan pakkomielteitä muusta kuin siitä, että kotoa lähtiessä mulla on puhelin, avaimet, rahat… tätä mantraa hoen mielessäni joka päivä niin usein, että se alkaa väsyttää jo itseänikin. Jos joku on onnistunut selättämään tällaisen tavan niin kertokaa ihmeessä, että miten?!

Paras tapa rentoutua?

Nappaan kissan kainalooni ja makoilen sohvalla merta ja aaltojen kohinaa tuijotellen. Toisinaan, kun olen viitseliäällä tuulella, laitan kengät jalkaan ja kävelen rannalle ja takaisin. Ulkoilu (ja kävely) toimii aina!

Mitä haluat saavuttaa lähitulevaisuudessa?

Haluan jaksaa juosta yhtäjaksoisesti vähän enemmän kuin mitä multa juuri nyt taittuu, kehystää muutaman valokuvan, kuvata pitkästä aikaa videota ja tehdä puhelimen varmuuskopioinnin. Kadotin loppuvuodesta kuvia ja videoita puhelimeni kaatuessa ja se toimi erinomaisena muistutuksena tallentaa tärkeää sisältöä useammin. Harmi vaan, että se piti tajuta (taas vaiheeksi) tällä tapaa…

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X