Jenni Ukkonen

Toukokuun suosikit

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Aika laittaa toukokuu pakettiin kera kuluneen kuukauden lemppareiden. Paljastakaa myös omanne – niitä on huippua lukea!

TV-sarja

Onnistuimme katsomaan useampaakin kiinnostavaa sarjaa tässä kuussa (kiitos Ramadanin ja lyhyempien työpäivien, heh). Ruotsalainen Quicksand oli todella kiinnostava ja piti otteessaan loppuun saakka. Viimeisimpänä aloitimme Netflix-uutuuden What/If, mitä ei tosin olla saatu vielä loppuun. So far so good – ja Renee Zellweger näyttää muuten omaan silmääni kertakaikkisen upealta tässä sarjassa, vau!

Elokuva

Tätä ei varmasti tarvi arvuutella, Aladdin oli kaikki mitä saatoin tältä uusintaversiolta toivoa ja vähän enemmänkin! Mainitsinkin jo tässä postauksessa, että Aladdin oli ja tulee aina olemaan mun Disney-lemppari, eikä tämä versio pettänyt! Plus, miten hyvältä Aladdinin näyttelijä Mena Massoud näyttää?!

Ruoka

Testasimme kuukauden aikana aiempaa enemmän erilaisia kasvipohjaisia reseptejä, mutta suosikkimme oli ehdottomasti (tuttuun tapaan) erilaiset bowlit. Riisin päälle esimeriksi kikherne-linssi-papu seosta (proteiinia, rautaa, kuituja ja paljon muuta hyvää), salaatinlehtiä, tomaattia, kurkkua ja kimchiä – vaivattomasti valmistuva lounas tai päivällinen on valmis!

Aktiviteetti

Satutin jossain välissä kuuta alaselkäni ja jouduin varomaan sitä aika lailla – siispä vajaan parin viikon ajan otin rennommin, ja salin sijaan tein kevyehköjä joogatreenejä kotona. NTC-appista löytyy onneksi hyvä valikoima niitäkin.

Päivä

Meillä tuli mieheni kanssa ensimmäisestä tapaamisestamme seitsemän vuotta täyteen 26. päivänä. Juhlistimme sitä illallisella tämänhetkisessä suosikkiravintolassani täällä Ras Al Khaimahssa; Buddha-Barin Siddharta Loungessa.

Hyvinvointi

Kasvipohjainen kuukausi jätti meihin jälkensä, ainoastaan hyvässä. Oli ihan mielettömän hienoa huomata, miten vähän eläinperäisiä tuotteita oikeasti arjessa kaipaakaan. Emme esimeriksi kaivannut tai edes maininnut kananmunia kertaakaan! Parasta on, kun ei vaan osta eläinperäisiä tuotteita kotiin laisinkaan – silloin niitä ei osaa myöskään juuri kaivata. Näin kuukautta myöhemmin oloni on kevyempi, huomattavasti vähemmän turvonneempi ja ihoni tuntuu kiinteämmältä ja kirkkaammalta. Kirjotan tästä ja muista havainnoistani pian oman postauksensa!

Teko

Lennän sunnuntaina Helsinkiin ja sen innoittamana siivosin tällä viikolla vaatekaappiani. Olen selvästi harrastanut tätä nyt jo sen verran hyvin, että ihan älytöntä kasaa kaapista ei lähde mukaan, mutta jotain kivoja juttuja menee kyllä Instakirppikselleni – yritän lisätä ne sinne mahdollisimman pian!

Kauneustuote

Ostin tässä kuussa testiin * St Tropezin Purity-sarjan vaahtomaisen itseruskettavan ja kasvosuihkeen. Olen ehtinyt testata molempia vasta kerran, joten kirjoitan niistä erikseen myöhemmin! Spoiler: toistaiseksi vaikuttaa oikein lupaavalta.

Instagram-tili

Sekä meidän kasvipohjaiseen kuukauteen että myös Aladdiniin jossain määrin liittyen, ihastuin Mena Massoudin perustamaan @evolvingvegan tiliin, mikä on suunnattu juurikin meille, jotka haluamme kehittyä vegaaniin ruokavalioon. Meni heti seurantaan!

Miete

“Wherever you are, be all there”

Vaate

* Tämä valkoinen pellavasekoitteinen t-paita oli mieleeni niin paljon, että tilasin siitä toisenkin kappaleen. Harvoin löydän niin mieluisan t-paidan, että ostan sitä kaksin käsin! Tilasin paidan tavallista kokoani yhden suurempana, jolloin se on juuri sopivasti rennon mallinen.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X