Jenni Ukkonen

Tulevien viikkojen suunnittelua

Teksti: Jenni Ukkonen

Tänään koitti se päivä kun mieheni suuntasi kohti uusia haasteita ja työtä Riadissa. Me jäätiin tosiaan tänne vielä toistaiseen kotiimme Ras Al Khaimahiin kissan kanssa – onneksi emme kuitenkaan aivan ypöyksin, sillä juuri sopivasti Anna perheineen tuli tänne eilen useamman viikon kestävälle lomalle, eli miehenikin ehti nähdä kummipoikaansa ennen lähtöä. Hän tulee käymään täällä seuraavan kerran n. kolmen viikon kuluttua ja sitä ennen aion myös itse lentää hänen luo tsekkaamaan miltä Riadissa näyttää, mutta tämän ajan tässä välissä ajattelin keskittyä itsekin töihin ja itseni jollain tapaa kehittämiseen. Olen tehnyt kaikenlaisia listoja asioista, mitä ajattelin yksin ollessani tehdä ja saada aikaiseksi: arkisia asioita, kuten töiden etsimistä, huonekalujen myyntiä, vaatekaappien läpikäyntiä ja kirjojen lukemista, sekä ehkä jotain ei niin arkista, kuten nähdä enemmän kavereita, maalata ja tehdä enemmän Instagram Storyja, heh. Toivon, että yksinolo motivoisi mua nimenomaan esimeriksi blogin ja Instagramin kanssa; kirjoittamaan enemmän, keksimään uusia tapoja kuvata tai muuten vaan kuvaamaan enemmän, ja kuvaamaan monipuolisemmin, esimerkiksi enemmän tekemiäni ruokia tai jotain tällaista. Mielummin en tietenkään olisi täällä yksin, mutta nyt kun tilanne on tämä, yritän nähdä sen positiiviset puolet ja keskittyä niihin. Eiköhän tästä kuusta kuitenkin ihan hyvä tule!

Kuvituksena mun tämän talven ehkä eniten ylle pukemaani asua, tai ainakin asukaavaa; silkkitoppi tai body, farkut ja kevyt takki – tämä jo useamman vuoden vanha bomber on edelleen yksi suosikkiostoksistani, vaikka sitä on viime vuosina tullut – sattuneesta syystä eli tästä varsinkin lämpimästä sijannista – käytettyä aika vähän. Tämä talvi on kuitenkin tuntunut paljon aiempia viileämmältä, joten takki on ollut avoimena ihan passeli useampana päivänä, ainakin näin kevyen topin päälle puettuna. Nyt ajattelinkin käydä vaatekaappia myös sillä tapaa läpi, että napsin sieltä vähemmälle käytölle jääneitä vaatteita (mistä en kuitenkaan ole halunnut syystä tai toisesta luopua) ja haastan itseni joko käyttämään niitä asuissa, tai luopumaan niistä. Ehkä kuvaankin sen myötä myös pitkästä aikaa ensi viikolla realistisia asuja näytille, niistä on tunnuttu Instan Storyissa pidettävän.

Takki FILIPPA K / Toppi RIVER ISLAND (todella vanha) / Farkut ASOS / Aurinkolasit WEEKDAY / Laukku CHANEL / Sandaalit FLATTERED

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X