Jenni Ukkonen

tuoksupulma

Teksti: Jenni Ukkonen

Kerroin joskus tammikuun alussa saaneeni Estelle & Thildin tuotteita testattavaksi. No, ei niistä nyt muuta kuin että ne alkaa olla mulla lopuillaan ja on aika siirtyä uusiin putsareihin ja rasvoihin (ei sillä, Estelle & Thildiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja pysyttelisin niissä oikein mielelläni jos en olisi jo ehtinyt saada uuttaa sarjaa kokeelle! Mun iho on niin loistavassa kunnossa ettei ikinä aiemmin<3). Sen lisäksi että E&T:n tuotteet antoi mulle Elämäni Ihon, jään kaipaamaan sitä tuoksua, millä sain helliä kasvojani aamuin sekä illoin. Kyseessähän oli Neroli eli appelsiininkukka -tuotesarja, mutta musta tuoksussa oli jotain ruusuistakin (eikä ihme, sillä tuotteet sisältää niin ruusua kuin manteliöljyä ja vaniljaakin). Nyt oonkin pakkomielteisenä hankkimassa jotain noilta tuotteilta tuoksuvaa hajuvettä, mutten osaa päättää pitäisikö tuoksun olla ihan vaan se appelsiininkukka vaiko joku ruusuinen… en tiedä kumpi tuoksu mua niissä putsareissa kiehtoo enemmän!
nerolis1
The Body Shopilta löytyy appelsiininkukkatuoksu Neroli Jasmin, mitä kävinkin eilen tuoksuttelemassa. Se oli tosi kiva, muttei kuitenkaan täysin sitä mitä etsin- olisin toivonut jotain vahvempaa. Lisäksi tuoksu haihtui iholta vähän turhan nopeaa. Toinen löytämäni tuoksu on The Library of FragrancenNeroli, mitä ei valitettavasti taida olla mahdollista kokeilla ennen ostoa. Olisi siis kiva kuulla jos jollakulla on ko. tuokusta jotain sanottavaa, tai sitten noista Library of Fragrancen tuokusista ihan yleisesti- ne on kiinnostaneet mua jo kauemmin mutten ole niihin tosiaan luonnossa törmännyt 🙂 Eli kuinka pysyviä tuoksut on, kuinka “aitoja” (mikään ei ole pahempaa kuin tosi keinotekoinen tuoksu!) jne jne.
Ruusuisia hajuvesia luulisi olevan helpompi löytää, sillä se on käsittääkseni aika suosittu tuoksu. Ainakin TBS:lta löytyy yksi puhtaasti ruusuinen tuoksu, tosin sitä en muistanut tuoksuttaa eilen. Lisäksi on ihanalta vaikuttava Dolce & Gabbanan Rose the One, mitä voisin käydä kokeilemassa heti tänään vertailuna noille neroli -tuoksuille…

Lue myös

X