Jenni Ukkonen

Työasuja viime viikoilta

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Ihanan rento jouluviikonloppu takana ja tänään taas innolla töiden pariin. Tein niin pitkään kotoa töitä, että nyt kun käyn taas vaihteeksi toimistolla, oon oikeasti nauttinut niin paljon sinne pukeutumisesta. Mitään pukukoodia meillä ei ole, mutta päätin heti alusta saakka että tulen pukeutumaan siisteihin vaatteisiin ja mielellään korkkareihin, koska se sopii sekä omaan identiteettiini että siihen, että tapaan paljon yrityksen asiakkaita ja haluan antaa vaatteideni(kin) kautta itsestäni huolitellun ja ammattitaitoisen, mutta toivottavasti myös ihan suht tyylikään kuvan, heh.

Tässäpä muutama aamulla ennen töihin lähtöä napattu asukuva viime viikkojen varrelta. Osa vaatteista on vähän vanhempia vuosien varrelta, mutta yritin etsiä myös samantyylisiä vaihtoehtoja tämänhetkisestä tarjonnasta. Ajattelin tehdä myöhemmin postauksen omista työpukeutumisen kulmakivistäni, koska huomaan jo nyt, että mulla sellaisia on, ja niistä toimistoon sopivista vaatteista, mitä oon alkanut kerätä omille toivelistoilleni- kenties joulun jälkeisin alennusmyyntejä silmällä pitäen!

Bleiseri ZARA ( * samantyylinen) / Toppi ZARA / Hame REISS (käytännössä * sama) / Korkkarit ZARA ( * samantyyliset) / Laukku FENDI

Paita H&M / Housut ZARA (* samantyyliset) / Korkkarit ZARA / Laukku LV

Neulepaita * H&M (myös ihana * kashmirvillainen versio) / Hame ZARA (* samantyylinen)

Neulepaita ZARA / Hame ZARA / Korkkarit ZARA

Paita * H&M (myös beigenä) / Housut * H&M / Korkkarit ZARA

Koko asu ZARA

Villapaita COS (* samantyylinen) / Housut ZARA

Paita ZARA ( * samantyylinen) / Neuleliivi H&M ( * samantyylinen) / Housut * H&M

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X