Jenni Ukkonen

Työlaukkuja

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* 1 / * 2 / * 3 / * 4 / * 5 / * 6 / * 7

Työlaukkuideoita on pyydetty ja itseasiassa aihe on myös itselleni ajankohtainen, että todennäköisesti uuden työlaukun hankinta on mullakin edessä – siispä tämä oli oikein hyvää taustatyötä sitä ajatellen!

Muutama asia mitä itse harkitsen työlaukkujen kohdalla:

– Mahtuuko sisään läppäri (mieluiten suojakotelonsa kanssa)?
– Onko laukun sisällä erillinen vetoketjutasku, tai erillisiä taskuja pienille asioille, kuten avaimille/kulkukorteille, huulipunalle jne. Mulla on nimittäin päivittäin mukana koti- ja autonavaimet ja avaimet toimistoon, sekä kulkukortit omaan ja työpaikan parkkihalliin sekä toimistoon, joten jos laukussa on kätevät taskut näille (sen sijaan että ovat kaikki levällään laukun pohjalla), parempi
– Materiaali: itse suosin aitoa nahkaa, ja nahoista mielummin sileää nahkaa kuin mokkanahkaa. Mielestäni sileä nahka pysyy käytössä parhaimpana ja kestää aikaa parhaiten
– Kanto: meneekö laukku tarpeen vaatiessa myös olalle, näyttääkö järkevältä myös kädessä tai käsivarrella kannettuna?

Kollaasin laukut ovat kenties hieman arvokkaampia, mutta olen sitä mieltä että saman asian ajavia laukkuja ei tarvi olla kaapissa oikeastaan yhtä enempää; eli jos nyt puhutaan työlaukusta, mitä käytetään sen viisi päivää viikossa, joka viikko, saa laukku ollakin hieman harkitumpi, kenties arvokkaampi ostos. Tosin en sano etteikö edullisemminkin voi selvitä – silloinkin kiinnittäisin vaan erityisesti materiaaliin huomiota, sillä kova tekonahka alkaa kulua kulmista jne. aitoa nahkaa nopeammin, jolloin yleisilmekin on heti vähemmän siisti. Itse tykkään erityisesti kollaasin 7-laukusta, mikä on näistä laukuista myös edullisimmasta päästä.

Minkälaisia laukkuja teillä on työlaukkuina ja suosittelisitteko? Mulla on just nyt keskikokoinen Neverfull, mikä ei vaan tunnu kovin toimivalta koska siellä on tosiaan kaikki sisällä sikin sokin… Kokeilin hetkellisesti vanhaa Fendi 2joursia, mutta sen hihnoista lähtee jotain mustaa mikä näyttää tosi ikävältä… eli ennen kuin voin jatkaa sen kanssa mun pitää selvittää heidän liikkeestä voiko asialle tehdä jotain!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X