Jenni Ukkonen

upeat jouluikkunat

11.12.2011 Teksti: Jenni Ukkonen

Kovasti on toivottu kuvia siitä miltä näyttää joulunviettoon valmistuva Lontoo, mutta valitettavasti on nyt vaan myönnettävä että oon viime aikoina ollut aivan liian kiireinen lähtemään kameran kanssa ulos kuvailemaan :/ Kävin kuitenkin yksi päivä hakemassa Libertysta kalenterin ensi vuodella ja ihastelin samalla kyseisen tavaratalon upeita ja omaperäisiä näyteikkunoita – tässäpä teillekin hiukan makua:

En nyt edes muista oonko aiemmin vinkkailut tuosta Libertysta, mutta se on ehdottomasti yksi omista suosikeistani täällä Lontoossa. Jotenkin aivan omanlaisensa tavaratalo, ehkä jopa enemmän konseptiliikettä muistuttava. Pelkästään siellä kiertely on ihan oma kokemuksensa, joten käykää ihmeessä pyörähtämässä jos ette vielä ole sitä tehneet! 🙂

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Happy M☕onday ✨Slowly getting back to normal life after the vacay 💆 #hotelroom #parkhyattseoul #seoul

jenniukk

Kommentit (10)

Ihania, ihania ikkunoitamenisin sisälle liikkeeseenvaik en edstiedämitäne myyvät.

Kunpa kaikki kaupat jaksaisivat panostaa samalla tavalla näyteikkunoihinsa!

Äääääks! Taas iski kaipuu Lontooseen,ei taida olla ainut ihana näyteikkuna mitä sieltä löytyy…Miksei täällä osata somistaa tuolla tavalla,voisin tuijotella tuollasta ikkunaa aika pitkään.Ah,pääsispä Harrodsille just nyt,se ois tämmöisen kaiken kiiltävän perään olevan harakan maanpäällinen taivas:)

Näkee kyllä että näihin ikkunoihin on nähty vaivaa – tosin, onhan niitä upeita ikkunoita muuallakin, mutta omat lempparini taitaa olla nyt nämä 🙂

Asuin lapsuuteni Köpiksen lähellä, sielläkin jaksettiin panostaa kunnolla näyteikkunoihin, kaikkialla oli niin kaunista… Ihanat noi joutsenet!
http://siiriliinu.blogspot.com/

Ootko käyny siinä uudessa Westfield shopping centerissä? jos oot niin mitä tykkäsit siitä?

Työskenteletko vielä Harrodsilla?

voih, tollasta kultaista hevosenkenkäkaulakorua olen jo aika pitkään metsästänyt ja siinä ikkunassahan niitä on vaikka kuin!!! 🙂 sit vielä pitäis päästä lontooseen….

Voi että, siellä kun pääsisi vielä itsekin käymään 🙂

Ihania, ihania ikkunoitamenisin sisälle liikkeeseenvaik en edstiedämitäne myyvät.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *