Jenni Ukkonen

Ensimmäinen viikonloppu

Teksti: Jenni Ukkonen
Balmuir tarjotin sisustus Jenni Ukkonen blogi Dubaista

Balmuir tarjotin sisustus Jenni Ukkonen blogi Dubaista

Ensimmäinen viikonloppu omassa kodissa on sujunut aika mallikkaasti, vaikka suurin osa viikonlopusta kuluikin laukkujen purkamisen sijaan ostoskeskuksesta toiseen ajellen ja ensiviikon häihin mekkoa etsiskellen (ja lopulta se täydellinen mekko löytyikin, ja peittosi samalla kaikki aiemmin kokeilemani!). Itse asunnolla meillä ei ole vielä juuri muita huonekaluja kuin sänky; sohvan pitäisi tulla huomenna ja toivon vain, että se näyttää samalta kuin netissä, sillä enköhän iskenyt silmäni juuri sellaiseen sohvaan, mitä ei löytynyt yhdestäkään kaupasta niin, että olisin nähnyt kankaan ja värin ensin luonnossa. Loput huonekalut hankitaan sitä mukaan, kuin tulevat vastaan… kun on asunut useamman kuukauden kaverin nurkissa ja hotelleissa, oppii ihmeen hyvin pärjäämään vähemmälläkin. Mutta on se silti kaikesta huolimatta aika luksusta, kun voi aamulla pyöräyttää omanlaiset viherpirtelöt ja kahvit ja nautiskella ne sängyssä itsensä valitsemista astioista!

Ensiviikonloppu meneekin sitten tosiaan Suomessa häähumussa ja sen jälkeen jatketaan vähän ripeämmin kodin laittoa. Nyt kun meillä on vihdoin myös netti kotona, haluan jälleen aktivoitua Snapchatin kanssa (sillä jostain syystä kyseinen sovellus takkuaa aina, kun en ole yhteydessa wifiin… kenelläkään muulla sama ongelma?) ja näyttää myös pieniä sneak peekeja kotiimme. Jutellaan siis siellä lisää!

THE FIRST WEEKEND. The first weekend in our own home has been a good one, although I must admit I must have spent most of it searching for a dress for a wedding we’re attending next week, instead of unpacking luggage (and finally I found the perfect one, and it totally beat all the previous ones I had tried!). At the apartment, we only have a bed so far; we’re supposed to get a couch delivered tomorrow and I’m just hoping it looks the same it does online, because naturally I went and fell in love with a couch I couldn’t find in any shop so that I could have seen the material and color in nature. The rest we’ll just get as they come by… when you’ve spent a few months living at a friend’s place or in hotels, you learn to live with only a few things around you. Having said that, I must say it’s such a true luxury to be able to make your green smoothies and coffees in your own kitchen and enjoy them in bed from dish ware that you picked up!

Next weekend we’ll be in Finland for this wedding and after that we’ll get back on making this place our home for real. And now that we have Internet at home as well, I’m looking to get more active on Snapchat again (for some reason mine just isn’t working if I’m not on wifi… anyone else experiencing the same?) ja show some sneak peeks to our home that way. See you there!

 

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Lue myös

X