Jenni Ukkonen

Vaatekaapin kulmakivien kevätpäivitys

Teksti: Jenni Ukkonen

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Hiljattain vaatekaappiani järjestellessäni mietiskelin samalla, mitä sieltä juuri nyt käytän eniten. Säät ovat täälläkin olleet viimeaikoina viileämmät, joten jalkoihin valikoituvat mitä useimmin farkut, ja niiden pariksi joku kiva, yksinkertaisen tyylikäs yläosa – ja näin on helppo ja toimiva asu valmis! Siitä tuli mieleeni, miten yksinkertaisesti sitä voikin halutessaan päivittää vaatekaappiaan sesonkien ja vuosien myötä; vaatekaapin kulmakivet, kuten uusi pusero tai hyvin istuvat farkut kun nyt toimivat sekä yhdessä että erikseen, kuin myös ennestään olevan vaatekaapin sisällön kanssa.

Mulla on nykyään neljä suosikkityyliä, mitä farkkuihin tulee: klassiset pillifarkut, lahkeesta kropatut ja kenties aavistuksen levenevät mallit, selkeästi leveälahkeiset farkut (culottes-malliin, mutta siis farkkumatskussa) sekä mom jeansit, mitä käytän juuri nyt varmastikin eniten. Luulisi, etteivät sen malliset farkut imartele yhtään ketään, mutta mielestäni ne silti onnistuvat näyttämään juurikin, noh, imartelevilta! Jo muutamalla farkkuparilla pärjää mielestäni yllättävän pitkälle, varsinkin, jos kaapista löytyy sekä musta että vaalean denimin värinen pari.

Mitä yläosiin tulee, on valkoinen kauluspaita mulle ehdoton ykkönen – mulla on niitä kaapissa useampi, vähän eri istuvuuksilla ja parissa eri materiaalissa (pellava on kesällä mitä ihanin!). Erityisesti pidän ylisuuren kokoisista paidoista, niissä on sellaista rennon huoletonta fiilistä. Keväisin ja kesäisin rakastan myös hempeitä pastellisävyjä; tänä vuonna isot puhvihihat ovat todella trendikkäitä ja tuo kollaasissa oleva kietaisupaita massiivisilla hihoilla on suorastaan täydellinen – imartelevasta puhumattakaan! Lisäksi rakastan paitoja naisellisella twistilla; esimeriksi v-kaulalla tai vyötäröä kaventavilla yksityiskohdilla.

Elloksella on parhaillaan todella kattava ja omaan makuuni oleva valikoima sekä farkkuja että yläosia joka makuun – klassisesta naiselliseen ja trendikkääseen. Nämä kaikki kollaasin tuotteet ovat Elloksen omaa valikoimaa, joten mikäli jokin alkoi kiinnostaa enemmän, suosittelen kurkkaamaan!

Löydä kaikki kollaasin tuotteet täältä (farkut) ja täältä (yläosat). Juuri nyt lukuisia tuotteita -20% alennuksella!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X