Jenni Ukkonen

vaatekaapin must

4.8.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Oon tässä taas vaihteeksi todennut että yksi parhaita (ja periaatteessa varmaan myös helpoimpia) keinoja piristää vaatekaappia on erilaiset paidat ja topit. Itse ainakin tunnun alaosissa suosivan enemmän ja vähemmän aina samaa (eli lähinnä tummansinisiä tai mustia farkkuja) ja takitkin toistaa aikalailla samaa kaavaa eli enimmäkseen löytyy bleisereita ja jakkuja, joten erilaisilla topeilla on sitten kiva piristää asuja. Ja nyt mulla onkin menossa sellainen vaihe että haluaisin vaan kauheasti uusia toppeja! Periaatteessa tykkään että niitä löytyy värikkäinäkin, mutta juuri nyt himoan raikkaan valkeita yläosia. Booztilta löytyi useampi kiva vaihtoehto:

ylärivi: toppi täältä, paita täältä, lyhythihainen täältä
alarivi: lyhythihainen täältä, toppi täältä, paita täältä
Voisinpa esimerkiksi kaikki nämä kuvitella sinisten farkkujen (tai näin kesällä farkkushortsien) seuraksi, päällä vaikka tummansininen tai punainen bleiseri! Aivan ihania nämä kaikki, mutta ihan erityisesti mieleeni on ensimmäinen toppi ja pitsinen lyhythihainen. Ylärivissä keskellä oleva paita on upea sekin, mutta ehkä siinä olisi liikaa yksityiskohtia omaan simppliin tyyliini…? 🙂
I think one of the best ways to update your wardrobe is with different kinds of tops! When it comes to jeans and jackets I always wear pretty much the same kinds of stuff (like, blue jeans and blazers) so tops are an easy way to change the look of the outfit a bit. These tops from Boozt are all great: I especially love the first one and the lacy one!

Sis. mainoslinkin

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Could think of a worse place to spend a winter afternoon 😏🌴 #homesweethome #poolside #myrak #flatteredmoments

jenniukk

Kommentit (4)

Kiva jos oli mieleen :))

Uuuu mikä kaunotar tuo ylärivin keskimmäinen pusero onkaan! <3

Ihania löytöjä! 🙂

No on kyllä melkoisen upea 🙂

Kiva jos oli mieleen :))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *