Jenni Ukkonen

Vihdoinkin täydelliset valkoiset farkut

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Terveisiä Helsingistä! Saavuin tänne myöhään eilen illalla ja olen juuri aloittelemassa uutta viikkoa Starbucksista käsin. Ajattelin tulla kertomaan tällaiset pikaiset kuulumiset samalla kun kerään kahvista energiaa ja ennen kun hyökkään päivän kimppuun. Mulla on onneksi aika rento aikataulu täällä ollessani, eli voin keskittyä tekemään vähän mitä mieli lystää; kiertelemään, kahvittelemaan, nauttimaan upeasta, raikkaasta säästä… Ihanaa. Tätä on odotettu!

Ennen kun alan napsia uusia kuvia, mulla on pari asua, mitä en ole ehtinyt vielä jakaa. Ensimmäisenä tämä viikon takainen, mikä ylläni kävin hoitamassa pari asiaa Dubaissa.Vuosien etsinnän jälkeen (en edes liioittele) olen vihdoin löytänyt täydelliset valkoiset farkut. Napakkaa ja sopivan paksua materiaalia (olen nykyään sitä mieltä, että 100% puuvilla on taikasana hyviä farkkuja etsiessä), sopivasti rennon malliset ja tällaiselle alle 160-senttisellekin oikein kiva lahkeenmitta. Mikäli tekin olette etsinyt jotain tällaista, niin etsintä on nyt virallisesti ohi, sillä linkki farkkuihin löytyy alta!

Seuraavaksi alan lisätä uusia kirppistavaroita IG kirppikselleni ja loppuviikosta parhaimpia paloja menee myös Fredan Reloveen. Tervetuloa kurkkaamaan!


Pellavapaita * GAP
Farkut * ASOS
Hiuspanta * ASOS
Laukku * KAYU
Sandaalit KURT GEIGER – samantyyliset * täällä
Aurinkolasit CHIMI

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X