Jenni Ukkonen

Viikko käyntiin

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Iloista maanantaita! Huomasin kuluneena viikonloppuna, että mulla oli selvästi jonkunlaiset bluesit käynnissä, kun oikein mikään ei inspiroinut tai innostanut. Selasin eilen pitkästä aikaa Bloglovinissa seuraamiani blogeja oikein urakalla, sillä en myöskään ollut ehtinyt hetkeen istua kunnolla alas blogien pariin, ja muutamassa blogissa törmäsin sanaan luovuusblokki – se taitaa jyllätä parhailaan myös täällä. Onneksi tuo blogien lukeminen teki tehtävänsä (se aina tekee!) ja nappasin sieltä täältä useamman mielestäni hyvän postausidean korvan taakse talteen. Mitä mieltä te muuten olette, jos useammassa blogissa postataan samasta aiheesta (mutta tietysti aina hieman eristä näkökulmasta, kirjoittajasta luonnollisesti riippuen)? Onko se kiinnostavaa luettavaa vai tuntuuko se saman toistolta?

Tällä viikolla missioni on innostua työnteosta. Kuulostaa hassulta sanoa se näin, mutta tiedättekö – kun oikeasti palaa halusta tehdä töitä ja ideoida tulevaa, sen sijaan, että se tuntuu pakkopullalta; joltain, mitä on tehtävä, koska vaan on. Täällä Arabiemiraateissa olemme vielä todella vahvasti kesähelteissä (odotan niin suurella innolla lokakuun mukanaan tuomia aavistuksen viileämpiä lukemia) mutta mielessäni yritän siirtyä jo aavistuksen verran alkusyksyyn ja innostua uudesta vuodenajasta, sillä mikäpä sen inspiroivampaa, kuin uuteen ajanjaksoon siirtyminen. Oletteko te vielä kesässä, vaiko jo alkusyksyssä?

Kuvat viikonlopulta, kun piipahdimme päiväreissun Dubaissa. Tämän parempiin asukuviin emme tällä erää onnistuneet, mutta toivottavasti pian alkaa helpottaa!Farkkutakki H&M – samantyylinen * täällä

Mekko GAP – samantyylinen * täällä

Aurinkolasit * WEEKDAY

Laukku * KAYU

Espadrillokset * CASTANER

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X