Jenni Ukkonen

Viikko kuvina

Teksti: Jenni Ukkonen

MAANANTAI

Nukuin huonosti ja heräilin vähän väliä, joten skippasin aamusalin ja lähdin sen sijaan tekemään töitä Starbucksista käsin. Kirjoitin ja ideoin tulevia postauksia, muokkasin kuvia jne.

Kotiin palattuani lähdin kävelylle, sillä sää on nykyään aivan täydellinen ulkoilua ajatellen. Just nyt onkin ehdottomasti suosikki aikani vuodesta sään puolesta, en vaan voi lopettaa sen fiilistelyä!

TIISTAI

Pilvinen päivä ja suorastaan jo odotin sateen alkua, mutta mitään ei kuulunut, joten tein töitä parvekkeella lähes koko päivän.

Illalla tilasimme vegaaniherkkuja (nuo buffalokastikekukkakaalit on ihan uskomattoman herkullisia!) ja katsoimme The Crownin uusinta kautta.

KESKIVIIKKO

Super sateinen päivä, mutta olin sopinut työhaastattelun Dubaissa, enkä halunnut siirtää sitä eteenpäin. En omista sateenvarjoa, joten nappasin mukaan kevyen takin, jolla pystyin suojaamaan itseni pahimmalta kastumiselta!

Haastattelun jälkeen siirryn Dubai Mallille katselemaan mahdollisia joululahjoja. En tosin löytänyt oikein mitään etsimääni, joten seuraavaksi on käytävä läpi nettikaupat.

TORSTAI

Meillä käy siivooja joka toinen viikko, mutta tällä kertaa oli mun vuoro siistiä koti viikonlopuksi. Siivoilujen ja järjestelyn jälkeen tilasin lounaan samasta vegaanipaikasta, kuin mistä tilasimme aiemmin viikolla (mitä teimmekään ennen kuin tämä paikka alkoi toimia RAK:issa?), pakkasin viikonloppulaukun ja suuntasin Dubaihin ystäväni luo.

Illalla lähdimme viettämään tyttöjen iltaa karaoken merkeissä… Mulla on tästä (ONNEKSI) hyvin vähän todistusmateriaalia, mutta sanottakoon että kyseisessa paikassa oli just silloin Talent Night ja me viisi päädyttiin lavalle laulamaan I Will Survive… tuomariston palaute ei ehkä ollut parasta mahdollista, mutta meillä oli joka tapauksessa super hauska ilta! En tosin edelleenkään meinaa uskoa, että olin täyden baarin edessa laulamassa… koska EN osaa laulaa sitten tippaakaan!

PERJANTAI

Dubaista kotiin palattuani tein hiuksille Olaplex-hoidon ja levitin itseruskettavaa koko kropalle – olo oli heti kuin uudelleen syntyneellä. Olen viime aikoina tykännyt tästä Bondi Sands Liquid Gold-itseruskettavasta, se on todella vesimäinen / kuivuu nopeaa ja sillä saa aikaan kauniin, tummahkon, mutta myös todella luonnollisen sävyn.

Loppupäivästä kävimme miehen kanssa ruokakaupassa ja muilla ostoksilla, kokkasimme kotona ja olimme vaan.

 

Kertokaa kiinnostaako teitä näin arkiset katsaukset, noh, arkeeni? Näitä aina välillä toivotaan, mutta kun kasaan ja katson tätä postausta, olen hyvin epäileväinen, onko tässä nyt mitään ideaa. Lisäksi huomaan etten ota tavallisesta arjesta ihan kamalasti kuvia, joten en nyt tiedä voiko tässä miettiä edes, että kiinnostavat kuvat sentään pelastaisi postauksen, heh. Olisi mahtavaa kuulla mitä mieltä olette!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X