Jenni Ukkonen

Viikko yksin / kuulumiset

Teksti: Jenni Ukkonen

Iloista sunnuntai teille kaikille! Mainitsinkin jo, että vietin kuluneen viikon yksin kotona, mieheni käydessä perheensä luona Lontoossa. Vaikka mullakin on Lontoota kova ikävä, niin tällä kertaa päätin jäädä kotiin, sillä meille on tulossa jo vajaan viikon päästä ensin mieheni veli pariksi viikoksi ja marraskuun alussa mun äiti ja sisko, joten ajattelin että on parempi jäädä kotiin ja yrittää hoitaa jotain asioita, mitä ei ehkä tule yhtä helposti tehtyä kun täällä on vieraita. Lisäksi olemme mieheni kanssa ensi viikolla muutaman päivän Dubaissa, enkä tiedä paljonko saan silloinkaan aikaiseksi…

Nyt kun olen asunut mieheni kanssa yhdessä sitten Saksaan muuttomme, eli nelisen vuotta tässä on tainnut hujahtaa, on aina jotenkin jännä fiilis jäädä kotiin yksin. Olen aina ollut vähän “erakko” ja nauttinut omasta seurastani, mutta huomaan että tällainen viikoksikin yksin jääminen tuo mussa aika nopeaa täysin päinvastaisia piirteitä esiin. Huomasin, että saatoin ajaa lähimmälle ostarille esim. kahville ihan vaan että pääsisin jonkunlaiseen ihmiskontaktiin, ja latasin jopa pari “kaverisovellusta”, joiden kautta voisin potentiaalisesti tutustua uusiin ihmisiin. Kävin salilla aamupäivän sijaan iltaisin, sillä ajatuksella, että suurin osa työssä käyvistä olisi tullut töistä kotiin ja lähtenyt salille, ihan vaan sen ihmiskontaktin vuoksi ja että joku näkee, että olen olemassa. Tällaiset fiilikset yllättivät vähän itsenikin, koska en muista että olisin aiemmin toiminut näin.

Kaiken kaikkiaan tämäkin kulunut viikko oli ihan hyvä kokea. Toisen läsnäoloa osaa taas arvostaa eri tavalla, ja loppupeleissä viikko menee aina tosi nopeaa – itseasiassa en todellakaan saanut siinä ajassa tehtyä puoliakaan asioista, mitä olin ajatellut tehdä… mutta niinhän se usein taitaa mennä, tai ainakin mulla menee. Nyt mies on taas kotona ja aloittanut uuden työviikon, ja itsekin haluan tänään järjestellä ja hakeutua ajan tasalle työjutuista. Suoraan sanottuna parina viime viikkona motivaationi on ollut vähän hukassa ja sekin ahdistaa mua enemmän kuin ajattelin! Mutta eipä siitä nyt sen enempää, nyt sanoista tekoihin ja suunnittelemaan tulevia tekstejä!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X