Jenni Ukkonen

Viikonloppu kuvina

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Ihanaa uutta viikkoa! Yritin pitkästä aikaa napsia kuvia pitkin viikonloppua, sillä tällaisista arkisemmista postauksista tunnutaan aina pidettävän… Eli tässä siis vähän kuvia ja juttuja kuluneelta viikonlopulta!

Suuntasimme heti perjantai aamusta tekemään viikon suuremmat ruokaostokset, jotta vältymme pahimmilta ruuhkillta. Nappasin kotiin samalla kukkia; taisi olla ensimmäinen kerta kun ostin hyasintteja, muttei taatusti viimeinen – niistä lähtee aivan ihana tuoksu!

Olen yrittänyt alkaa juoda enemmän vihreää teetä, sillä havahduin hiljattain siihen, että juon varmastikin aivan liikaa kahvia. Nykyään aloitankin siis päivän vihreällä teellä ja kollageenilla (sain hiljattain testiin Oslo Skin Labin kehutut kollageenijauheet – oletteko te kokeillut näitä?) ja juon kahvin vasta myöhemmin. Helppoa tähän muutokseen totuttelu ei ole ollut, mutta pakko ainakin yrittää!

Kävimme treenamaassa ja sen jälkeen nauttimassa hetken auringosta altaalla. Sää on tosin ollut aika pilvinen viime aikoina, enkä voinut edes kuvitella hyppääväni altaaseen, sillä vesi oli aivan liian kylmää makuuni…

Teimme kumpikin tahoillamme töitä koneella jokusen tunnin. Mulle tuotiin muutama nettitilaus kotiin ja olin erityisen iloinen englantilaiselta Next-merkiltä tilaamastani uimapuvusta; se tuntui todella laadukkaalta ja hyvältä päällä! Tämä menee tilaukseen myös mustana.

Perjantai-iltana lähdimme ulos syömään. Täällä suurin osa mielestäni kivoista ravintoloista sijaitsee hotelleissa, ja tällä kertaa suuntasimme Waldorf Astorian Lexington Grilliin (mikä oli tosin sen verran täyteen buukattu, että seuraavalla kertaa pitää itsekin muistaa varata pöytä etukäteen…).

Lauantai alkoi reippaasti juoksulenkillä ja sen jälkeen salitreenillä. Olen pyrkinyt nyrkkeilemään treenien päätteeksi, sillä se jos jokin tuntuu käsivarsissa – ja juuri sitä kohtaa vartalostani haluan kehittää.

Aloimme katsoa Homeland-sarjaa, mitä ihme kyllä emme olleet aiemmin katsonut, vaikka juuri sen tyyppisistä sarjoista pidemme kumpikin. Vaikuttaa hyvältä, sarja tempasi heti mukaansa! (p.s. etsi kuvasta kissa…)

Ennen päivällisen valmistamisen aloittamista kävimme pelaamassa tunnin verran tennistä. Aloimme treenata sitä viime vuoden loppupuolella, mutta jo nyt tuntuu, että olen kehittynyt todella paljon. Yhdessä pelatessamme emme toki laske pisteitä tai pelaa just sääntöjen mukaan, vaan keskitymme vaan pitämään peliä yllä ja liikkumaan. Kuten näkyy, sää oli melkoisen pilvinen, mutta toisaalta se tuntui tässä kohtaa kivan raikkaalta ulkona olemista ajatellen.

Lauantai-illan ratoksi teimme pitsaa. Mua jännitti todella paljon, palaisiko pohja uunissamme (melkein kaikki nimittäin aina palaa, sillä en edelleenkään osaa käyttää kaasu-uunia täydellisen hyvin – siispä ainakin kolme arkkia leivinpaperia alle!) mutta pohja olikin ihan täydellinen! Päällä oli paprikaa, punasipulia, mozzarellaa, prosciuttoa ja baby rukolaa.

Lauantai-iltaisin hemmottelen itseäni kasvonaamiolla ihoni sen hetkisten tarpeiden mukaan; tällä kertaa Glamglown Supermud Clearing Treatment, mikä on muuten juuri nyt -20% alennuksessa. Sen jälkeen Löwengripin Self-tan drops (saatu – postaus täällä) ja itseruskettava (ostettu täältä).

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X