Jenni Ukkonen

Viikonlopun kuulumisia & tulevan viikon suunnittelua

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Toivottavasti teillä on ollut mukava ja rentouttava viikonlopu tähän saakka! Meillä oli pitkästä aikaa sellainen viikonloppu, ettei kummallakaan ollut mitään varsinaisia velvoitteita, eli siis mitään sellaista, mitä oli pakko tehdä (tajusin just, ettemme kumpikaan edes avannut läppäreitämme eilen laisinkaan!), joten nautimme vaan yhdessä olosta, teimme pari tavallista pidempää lenkkiä ulkona, otimme aurinkoa, pelasimme tennistä, kokkasimme kotona jne. Tänä aamuna mieheni lähti työreissulle ja on siellä torstaihin saakka, joten olen miettinyt tälle alkavalle viikolle vähän “ylimääräistä” tekemistä, jotta aika kuluu sekä hyvin, että myös tehokkaasti. Rakastan kyllä olla yksin kotona, mutta tietysti odotan myös päivittäin sitä hetkeä, kun mieheni tulee töistä ja voimme viettää illan yhdessä. Nyt pitää siis keksiä jotain mielekästä myös iltoihin itselle, mikä ei tosin pitäisi olla hankalaa – ei ole enää pitkä aika kun saamme tänne kevään ekat vieraat, joten kotia voin ainakin laittaa päivä päivältä siistimpään kuntoon, jos ei muuta! Ja onneksi mulla on meidän kisu kuitenkin täällä kaverina tämän viikon ajan.

Lisäksi kyselin muutama päivä sitten Instagramin Storiesissa, millaisia pohtivampia tai henkilökohtaisempia juttuja täällä haluttaisiin lukea, ja sain sitä kautta ihan super hyviä postausideoita. Tällä viikolla aion siis yrittää kirjoitella vähän enemmän sellaisia juttuja tulevia viikkoja ajatellen, nyt kun ajasta ei ainakaan ole puutetta. Kertokaa toki jos teille tulee vielä jotain ideoita, otan niitä mielelläni aina tuolla kommenttiboksin puolella vastaan!

Nyt kuitenkin päivä vihdoin kunnolla käyntiin (täällä kello on jo yli puolen päivän); ensin salille ja sitten lounaan tekoon!

H&M farkkutakki – samantyylinen täällä ja täällä
Mango neulemekko
Quay aurinkolasit
Mango laukku – samantyylinen täällä
Flattered sandaalit

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X