Jenni Ukkonen

Viikonlopun parhaat

Teksti: Jenni Ukkonen

Hyvää alkanutta viikkoa! Ajattelin tehdä taas pienen katsauksen kuluneeseen viikonloppuun, ja jakaa samalla vähän näitä peruskuulumisia, mitä aina toivotaan. Miten teidän viikonloppu meni?

Perjantai

Perjantai alkoi hyvin aktiivisesti; lähdimme kotoa aamu seiskan jälkeen kohti Ras Al Khaimahssa sijaitsevaa Wadi Shawka-aluetta, mikä on tunnettu hyvista patikointipoluista. Matkaan meni n. 1,5 tuntia, mikä on yllättävän paljon ottaen huomioon ettemme tosiaan poistunut omasta emiraatista, mutta se meni rattoisasti kahvia juoden ja Eminemin uusinta albumia fiilistellen. Kuka muu tykkää?

Patikoimme n. 15 henkilön kaveriporukassa, ja 13 kilometrin hyvän reissun jälkeen kaksi läheisintä ystäväämme tulivat meille viikonlopun viettoon. He aloittivat myös nyt vuoden alussa vegaaniruokavalion testauksen, joten kaupunkiin palatessamme kävimme syömässä Beyond Meat-burgerit ja illalla tilasimme vegaaniruokaa kotiin (maistui muuten erinomaisesti kuohuvan kera!). Näiden välissä kävimme myös muutamilla cocktaileilla aavikolla sijaitsevassa Ritz-Carlton Al Wadissa, mikä on yksi suosikkipaikoistani täällä RAK:issa.

Lauantai

Hyvin laiska päivä (kenties edellisillan kuohuvien jälkeen) mutta aloimme vihdoin katsoa paljon kehuttua Fleabag-sarjaa enkä tajua, miksi en ole katsonut sitä jo aiemmin? Huumori upposi ihan täysillä meihin kaikkiin, mutta sarja oli myös pidemmän päälle paljon syvällisempi, kuin miltä se ihan aluksi tuntui. Ehdottomasti yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut. Me katsottiin yhden päivän aikana molemmat kaudet Amazon Primesta, mutta tänään huomasin että Yle Areena näyttää sitä Suomessa. Suosittelen!!

Sunnuntai

Ei varsinaisesti enää viikonloppu, mutta ajoin Dubaihin tapaamaan hammaslääkäriäni, jonka kanssa teemme mulle tällä hetkellä Invisalign-oikomista. Olen päässyt ekan osion päätökseen ja nyt hampaista otettiin uudet muotit, joiden myötä saan lisää suoristajia n. kuukauden päästä. Ottaen huomioon miten hyvin ja nopeaa hampaat ovat oientuneet viimeisen puolen vuoden aikana, uskallan arvella, että viimeistään sen 6-7 kk päästä päästään kokonaan päätökseen…

 

Viikonloppu oli kaiken kaikkiaan just what the doctor ordered, mutta kaikesta päätellen niin tulee myös seuraava olemaan. Silloin me suunnataan puolestaan Dubaihin ja tiedossa on mm. brunssi ystäväporukalla, John Legendin keikka ja kahdenkeskeinen dinneri eräässä uudessa hotellissa.

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X