Jenni Ukkonen

Viime päivien kuulumisia

Teksti: Jenni Ukkonen

Hei vaan kaikille! Täällä lähti tämä viikko vähän tavallista mukavammin käyntiin, nimittäin kuten kerroin viime viikolla, pääsi mieheni vihdoin lentämään Lontoosta takaisin tänne Arabiemiraatteihin ja olemme taas yhdessä kaikki kolme; eli me kaksi ja kissa, joka on ollut hänen paluusta saakka aivan onnesta autuaana. Varmaan ajatteli, että ollaan koko loppuelämämme vaan kaksin, ja minähän en tosiaan meistä kahdesta ihmisestä ole koskaan ollut kissamme suosikki, vaikka lähestulkoon kaiken hänelle teenkin, heh.

Tosi hyvänä uutisena tuli juuri ennen mieheni paluuta myös se, ettei täällä olekaan enää sitä kaikille pakollista kahden viikon karanteenia, vaan se koskee vain niitä, joiden kentällä tehdyt koronavirustestit tulevat positiivisena takaisin; muut voivat palata ns normaaliin elämään vaikka heti (samalla kerrottiin, että Dubai avaa ovet turismille ensi kuun alusta; tietyin ehdoin, mutta onneksi sentään ilman tuota karanteenia! Voisi nimittäin mutkittaa monien lomasuunnitelmia, heh). Eli nyt emme siis joudukaan olemaan kahta viikkoa neljän seinän sisällä, vaan pääsemme halutessamme vaikka heti näkemään ystäviä ja tekemään kaikkea kivaa, deitti-illoista staycationeihin. Meidän läheisin ystäväpariskuntamme muuttikin just hiljattain uuteen kotiin ja he suunnittelevat jo kovaa vauhtia tupareita; lisäksi me ollaan kaikki jo aivan valmiita ekalle brunssille sitten lockdownin, ja itse haluan tosiaan tehdä jonkun kivan staycationin Dubaissa mahdollisimman pian.

Tämän ekan viikon olemme kuitenkin ottaneet iisisti, ulkoillen, treenaten, töitä tehden: ottanut yhteisestä arjesta vähän kiinni ennen kuin alamme suunnitella sen ihmeempiä. Eilen kokkasin tätä munakoisovuokaa ja huomenna ajattelimme mennä jonnekin lasillisille viikonlopun kunniaksi. Mieheni tekee nyt tosiaan työt täältä kotoa, sillä Saudi-Arabiaan ei vielä ole lentoja – ja tietty muutenkin kiva olla nyt yhdessä näin pitkän ajan jälkeen enemmän, enkä usko että hänellä on mitään kamalaa kiirettä palata sinne just nyt.

Nyt alan valmistautua tähän päivään, nimittäin mulle on vihdoin tullut uusia Invisalign-muotteja, mitä lähden hakemaan Dubaista! Ajattelin myös yrittää postailla tänään pitkästä aikaa storyja, niistäkin on nyt tullut otettua vähän puolihuomaamattani taukoa… nähdään siis siellä!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X