Jenni Ukkonen

Viimeaikaisia vartalonhoitotuotteita (+ pari hiustuotetta)

Teksti: Jenni Ukkonen


Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Esittelen usein uusia meikkejä tai kasvojen ihonhoitotuotteita, mutta vartalotuotteet jää aina vähemmälle esittelylle, vaikka käytän niitä aivan yhtä usein ja nautin niiden ostamisesta ja testaamisesta aivan yhtä paljon – joskus jopa enemmän! Esimerkiksi vartalovoiteet on mulle tärkeimpiä asioita yleisessä kauneudenhoidossa, enkä voisi kuvitella suihkua ilman sen jälkeen iholle levitettävää voidetta.

Nyt ajattelinkin esitellä muutaman viimeaikaisen vartalonhoitolempparini. Koska niitä nyt ei kuitenkaan ole niin monta, lisäsin tähän myös pari uutta hiustuotetta, mitä aloin tällä viikolla testaamaan…

* Drunk Elephant Kamili Cream Body Cleanser

Puhutaanko ensin näistä Drunk Elephantin pulloista – voisiko enää juuri paremmalta näyttää? Minimalistinen mutta samalla hauska kiitos neonvärien käytön – tulen niin iloiseksi jo näiden katselusta, saati sitten käytöstä! Tämän vartalon puhdistusvoiteen sisältämä sekoitus passionhedelmää ja aminihappoja puhdistaa ja jättää ihon pehmeäksi ja hellityksi. Hellävarainen puhdistusvoide sopii jopa herkimmille ihoille ja tuoksuu hennon marsipaaniselle (eli mantelille).

* Drunk Elephant Sili Body Lotion

Toinen mantelintuoksuinen ihoa hellivä tuote, saman sarjan kevyt ja nopeasti imeytyvä vartalovoide. Tämä super kosteuttava voide on ollut täydellinen niinikään herkän ihoni kanssa, ja toimii loistavasti myös helteessä, sillä koostumus ei jätä ihoa laisinkaan rasvaiseksi.

* Drunk Elephant Sweet Pitti Deodorant Cream

Olen jo pitkään käyttänyt luonnollisia deodorantteja, mutta oikeasti toimivan löytäminen on välillä ollut vaikeaa – jopa jotkut kalliimmat ovat olleet karvaita pettymyksiä! Itse en ole mikään super hikoilija, mutta joidenkin luonnollisten deojen kanssa huomaan, etteivät ne pidä kainaloita aivan niin kuivina kuin toivoisin… Tämä on ollut mukava yllätys ja pitänyt kainalot ainakin tavallisimmissa tilanteissa kuosissa (toki testiolosuhteet ovat nyt jo lähemmäs 40 asteen luokkaa, että uskon että tilanne voisikin olla vähän eri esim. 20 asteen lukemissa!).

Drunk Elephantin kasvotuotteet ovat mielestäni aika hintavia (vaikkakin varmasti myös sen arvoisia) mutta nämä kolme olivat mielestäni ihan passelin hintaisia. Eli jos merkkiin tutustuminen on kiinnostanut, nämä voivat olla ihan hyviä lähtökohtia!

* Tan-Luxe The Butter Illuminating Gradual Tanning Butter

Tätä halusin kokeilla jo kauan, enkä taaskaan vähiten yksinkertaisen kauniin pullon ja ihanan nimen vuoksi – miten ylelliseltä the butter kuulostaakaan! Tämä hennosti kimaltava voide jättää ihan kauniiksi, kuulaaksi ja kosteutetuksi ja ruskettaa ihoa asteittain päivittäisessä käytössä. Olin jo ekan käyttökerran jälkeen myyty, sillä iho näytti tosiaan aivan täydelliseltä. Olen käyttänyt tätä nyt muutamana iltana, mutta mulla on ollut valmiiksi pohjalla itseruskettava, joten en osaa täysin arvioida, kuin paljon sävyä tästä tulee – tässä vaiheessa käyttäisin tosiaan vaikkei tuote edes lupaisi päivettää ihoa! Lisäksi voide lupailee auttaa vähentämään selluliittia ihossa. Tuoksu on aika jännä ja makea, melkein vähän vadelmainen. Aluksi se pisti nenään, mutta enää se ei häiritse ja voin jopa sanoa pitäväni siitä.

* Nuxe Huile Prodigieuse Or

Tämä ei ole mulle varsinaisesti uusi tuote, mutta hankin tätä hiljattain uudelleen todella pitkästä aikaa – ja muistin saman tien miten paljon tätä kullan kimalteista öljyä rakastankaan! Jos ylempi voide on hennosti kimaltava, tämä on päinvastaisesti todella kimaltava ja juuri siksi niin täydellinen kesätuote! Huumaavan tuoksuinen öljy on itsessään super ravitseva ja sitä voi käyttää ihon lisäksi hiuksiin ja miksei vaikka kasvoille esim. poskipäitä korostamaan…

* Pureology Strength Cure Shampoo & * Strength Cure Conditioner

Mulla on ollut ennestään käytössä samalta merkiltä kosteutta antavat shampoo ja hoitoaine (mitä olen rakastanut), joten kun aloin huomata varsinkin viime kuukauden aikana, että multa lähti tavallista enemmän hiuksia pesun ja harjauksen yhteydessä (siis oikeasti niin paljon että nyt tuntuu kuin mun hiukset olisivat ohentuneet puolella!), päätin, että voisi olla hyvä testata jotain hiuksia vahvistavaa ja hiusten lähtöä estävää tuotesarjaa – ei siitä varmasti haittakaan olisi? Oon ehtinyt pestä hiukset näillä vasta pari kertaa, joten on täysin mahdotonta sanoa vielä sen suhteen mitään (aion antaa näille ainakin pari-kolme kuukautta jotta voin olla rehellinen mielipiteeni kanssa) mutta ainakin pesujen aikana ja jälkeen hiukset ovat tuntuneet silkkisiltä, pehmeiltä ja helposti kammattavilta, mikä on jo itsessään kiva fiilis. Tuotteet on suunniteltu nimenomaan hieman laiminlyödyille hiuksille jotka ovat vaurioituneet ja kaipaavat vahvistusta ja rakennepaikkausta. Lisäksi tuotteissa on ihana laventelin, hunajan, persikan ja vaniljan tuoksuyhdistelmä!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X