Jenni Ukkonen

Viimeisimmät emptiesit

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Muuton yhteydessä olen kaiken muun lisäksi käynyt mun alati kasvavia kosmetiikkavarastoja läpi ja pyrkinyt käyttämään loppuun kaikki purkit ja putellit, missä ei enää ole ollut juuri mitään jäljellä – ja tietty heittämään selkeästi vanhentuneet tuotteet kokonana pois, olipa niitä käytetty loppuun tai ei! Tällaiset sain käytettyä loppuun vielä näin viime metreillä; muutama aivan ihana, ostaisin-heti-uudelleen-tuote, ja pari pientä (tai oikeastaan toinen isompikin) pettymystä…

* Drunk Elephant Umbra Tinte Physical Daily Defence SPF 30

Sävytetty päivävoide, jossa on mineraalisuojakerroin 30 ja mikä auttaa pitämään kasvojen ihon hehkuvan nuorekkaana kiitos sisältämiensä antioksidanttien ja öljyjen. Olin aluksi vähän skeptien tämän suhteen, koska voiteen väri tuntui kummallisen harmahtavan ruskealta, mutta loppua kohden tajusin pitäväni tästä enemmän, kuin esimerkiksi * Laura Mercierin vastaavasta sävytetystä kasvovoiteesta. Toimi loistavasti päivittäisessä käytössä meikkipohjana (meikkivoiteen sijaan), ei niinkään peitä, mutta tasoittaa ihon sävyn ja jättää ihon kuulaaksi, kauniiksi, pehmeäksi ja hyvältä tuoksuvaksi.

Tähän mennessä olen tykännyt kaikista kokeilemistani Drunk Elephantin tuotteista, joten uskon, että jatkossakin tilailen heiltä testiin mille hyvänsä tuleekaan tarve. Ostan tämän uudelleen heti kun saan yllämainitun Laura Mercierin voiteen loppuun…

 

* COSRX – BHA Blackhead Power Liquid

COSRX on yksi korealaisen kosmetiikan tunnetuimmista ja kehutuimmista merkeistä, joten mulla oli kovat odotukset tästä nesteestä. Vanulapulla iholle pyyhittävä neste lupaa kuoria kevyesti kuolleita ihosoluja ja mustapäitä ja auttaa pitää ihon puhtaana. Nyt on rehellisesti todettava, että omalla kohtaani tämä oli pettymys. En tiedä onko mun nenässä olevat mustapäät jotenkin erityisen tiukassa kiinni vai mitä, mutta edes säännöllisessä, päivittäisessä käytössä en nähnyt mitään eroa. Voihan toki olla että jotain tapahtui, mutta omissa haaveissani olisin päässyt kokonaan mustapäistä eroon, ja niin ei käynyt – ja siksi en oikein nähnyt tässä arvoa itselleni. Jollekulle toiselle tämä voi tosin olla loistava tuote, sillä en usko, että näitä tuotteita aivan turhaa kehutaan!

En ole ostamassa uudelleen; etsin edelleen ihmetuotetta millä nenän mustapäät lähtisivät oikeasti pois.

 

* The Inkey List Polyglutamic Acid

The Inkey List on samantyylinen merkki The Ordinaryn kanssa; edullisia, yksinkertaisia ja tehokkaita tuotteita – jälkimmäisellä on vaan mielestä hieman tyylikkäämmät putellit, heh. Polyglutaamihappo (oletan, että tämä on suomennos?) kosteuttaa ihoa jopa neljä kertaa enemmän kuin hyaluronihappo, ja auttaa tekemään ihosta välittömästi tasaisemman näköisen. En suoraan sanottuna osaa sanoa, kosteuttiko tämä ihoa todella noin vahvasti hyaluronihappoon verrattuna, mutta tuote toimii erinomaisesti meikkipohjana. Tässä on sellainen samanlainen koostumus, kuin monissa primereissa; tuote suorastaan liukuu iholle ja jättää sen samettiseksi.

Pidin tuotteesta, mutta en niin paljon, että olisin ostamassa sitä heti uudelleen. Voisin silti kokeilla merkiltä muitakin tuotteita.

 

* & Other Stories Riviera Postcard Body Lotion

Aamuin illoin ihoa rasvaavana mulla pitää aina olla käden ulottuvilla kosteusvoide vartalolle, olisin hukassa ilman. Multa löytyykin niitä melkoinen sekoitus, kalliista edullisiin – tärkeintä on, että voiteet sisältävät ainesosia, mitkä oikeasti myös kosteuttavat ihoa. Tätä mm. macadamia- ja manteliöljyä sekä e-vitamiinia sisältävää voidetta ei ole hinnalla pilattu (taitaa olla 9 euroa?) mutta voi elämä miten hyvältä tämä tuoksui – aivan täydellinen kesätuoksu! Kuvauksen mukaan voiteessa tuoksuvat sitruuna, ananas ja vanilja, itselleni mieleen tuli heti ensi nuuhkaisusta Solero-jäätelö. Makea, muttei ällönmakea. Herkullinen!

Jos vaan saan käsiini vielä niin ostan ehdottomasti uudelleen! Toivottavasti kyseessä ei ollut kausituoksu.

 

* The Perfect V Very V Intensive Beauty Cream

Aloitin tänä vuonna bikinialueen laseroinnin, ja vaikka olenkin pitänyt sitä tähän saakka tehokkaana menetelmänä, niin se myös ärsyttää mun ihoa aina hoidon jälkeen. Suoraa hoidon jälkeen käytän itseasiassa klinikan mulle suosittelemaa voidetta alueelle, mutta ajattelin, että hoitojen välissäkin voisi olla hyvä käyttää tuotetta, joka rauhoittaa ihoa. Tämä vaikutti ihanan ylellisestä (hinta oli oikeasti aika paljon näin pienelle putellille – vaikka eihän aluekaan mikään valtava ole), luvaten rauhoittaa, kosteuttaa ja kevyesti kuoria ihoa, auttaen pitämään sisäänkasvaneet karvat loitolla. Valitettavasti en kokenut tätä käyttäessäni oikein mitään suuria muutoksia, ja olin suoraan sanottuna todella pettynyt. Olisin tällä hinnalla ja lupauksilla toivonut jotain vähän selkeämpiä tuloksia.

En aio ostaa uudelleen enkä voi oman kokemukseni perusteella suositella muillekaan. Mikäli joku on keksinyt hyvän keinon karvanpoiston jälkeiseen punoitukseen ja sisäänkasvaneisiin karvoihin, kuulisin todella mielelläni!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X