Jenni Ukkonen

vinkki kalkkilaivojen kapteeneille

Teksti: Jenni Ukkonen

Toivottavasti en ole ainoa joka pimeinä talviaamuina saattaa vähän säikähtää kalpeaa, melkeinpä harmaata nassuaan? Harva taitaa näyttää mielestään hehkeämmältä taikka terveemmältä harmaankelmeällä iholla kuin pienesti hehkuvan iho kanssa. Luojalle kiitos itseruskettavista!

Pari kuukautta sitten jaoinkin teidän kanssa uusimman ihastukseni, Superdrug -liikkeistä löytyvän Solait -itseruskettavan. Sitä ei kuitenkaan muualta löydä eikä pysty Suomeenkaan tilaamaan, joten kaikkia Suomessa asuvia muistuttaisin edellisestä lempparistani (sekä Solaitin kovasta kilpasiskosta), Xen-Tanista. Vähän Solaitia hintavampaa tavaraa, mutta toisaalta myös herkullisemman tuoksuista ja varmaan muutenkin vähän parempaa 😉 Ja nyt tosiaan Feel Uniquessa hippasen aiempaa edullisemmin, kiitos joulunjälkeisten alennusmyyntien!

xenale1

Itselleni tilasin nyt tuon kasvoille tarkoitetun Face Tanner Luxen kokeelle, sillä vartalolle tarkoitettu Deep Bronze Luxe on mielestäni aika paksua ja tahmaista kasvoille. Kasvoruskettavalle jäi hintaa n. 16 euroa, eikä Feel Uniquesta postareitakaan Suomeen tule – siispä kaikki kalpeanaamat rusketusta tilaamaan :p Tästä suoraa Xen-Tanin alennustuotteisiin!

Lue myös

X