Video

Vlog #7 Brunssi Dubaissa

16.7.2018 Teksti: Jenni Ukkonen

Suuntasimme taas viime perjantaina Dubaihin, tällä kertaa testaamaan meille uutta brunssia (siitä ja Dubain ”brunssikulttuurista” ajattelin postata myös erikseen hieman myöhemmin) ja päiväreissun innoittamana päätin kuvata parhaani mukaan koko kyseisen päivän vlogiksi. Pakko sanoa, että tämä vlogi oli nyt jotenkin aiempaa helpompi ja nopeampi laittaa kasaan; ehkä juuri siksi, että mulla oli klippeja vain yhdeltä päivältä ja muistin vielä muokkausvaiheessakin, mitä kaikkea olin päivän aikana saanut kuvattua. Seuraavaksi tuleekin sitten varmaan taas reissuvlogia, nimittäin myöhemmin tällä viikolla suuntaamme Lontooseen… tietysti saa toivoa myös muita videoaiheita jos nämä vlogit alkavat kyllästyttää!

 

VLOG #7 BRUNCH IN DUBAI. Last Friday we drove to Dubai to try out a brunch and it inspired me to try and vlog my entire day. I think up next will be yet another travel vlog, as we will be flying to London later this week. Let me know if you would like to see any other type of videos from me besides vlogs!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Saturday vibes 💕 #butfirstcoffee #dubaicafe #mydubai #coffee

jenniukk

Kommentit (4)

Kiitos paljon 🙂

Ei kyllästytä vlogit, kaikki aiheet käy, diggaan myös hyväntuulisista taustamusiikeista, niistä tulee hyvä mieli ja kisu on ihana 😻 täällä myös kisu, tosin pitkä karvainen, mutta myös aikoinaan pelastettu huonokuntoisena. nyt onnelline hyväkuntoinen ja terve 😸 ja leikkisä ilopilleri 😼

Ihanaa kuulla, kiitos! 🙂 Silityksiä teidän kisulle 🙂 <3

Kiva video (just sopivan pitunen) ja ihana kisu 😍

Kiitos paljon 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *