Jenni Ukkonen

Hiuspohdintaa & voita kampaajakäynti!

Teksti: Jenni Ukkonen
Jenni Ukkonen lyhyemmät hiukset, pitkä polkka, long bob

Jenni Ukkonen lyhyemmät hiukset, pitkä polkka, long bob

En varmastikaan ole ainoa, joka kerta toisensa jälkeen tekee pyhän lupauksen olla skippaamatta enää yhtäkään kampaajakäytiä, koskaan.

Mutta sitten elämä tapahtuu ja hups – kohta huomaatkin, että kävit viimeksi siistimässä latvoja vuosi sitten. Itselläni on nyt juurikin tällainen tilanne käynnissä, ja voi että, miten nolottaa myöntää se. En ole käynyt leikkaamassa hiuksiani – saati tekemässä niille mitään muutakaan – sitten viime huhtikuun. Ihan kamalaa!

Jo kuukausia olen kertonut itselleni, että ”tänä viikonloppuna hoidan tämän” ja jopa että ”tänä iltana varmasti menen”, vain huomatakseni, etten mennyt sittenkään. Tietysti on vähän hankalampaa, kun on menossa ensimmäistä kertaa uudessa kaupungissa, mutta joka tapauksessa, kyllä tällainen asia pitäisi saada kuitenkin hoidettua ja mielummin ennemmin, kuin myöhemmin.

Tänä viikonloppuna onkin taas edessä näytön paikka, että onnistunko saamaan itseäni kampaajan tuoliin. Jo hetken ajan olen pohtinut, että ottaisin nyt kerralla taas vähän enemmän pois: ei nyt mitään ihan hurjaa, mutta vähän jotain freesimpää ja aikuisempaa tekisi taas mieli. Viime huhtikuussa nimittäin napsittiin juuri sellainen kymmenisen senttiä pois pituudesta, ja kun hiusteni pituus oli lähempänä long bobia, pitkää polkkaa, oli olonikin saman tien tyylikkäämpi.

HAIR TALK & GIVING AWAY A HAIRDRESSER APPOINTMENT. I’m sure I’m not the only one, who time after time makes that sacred vow to never skip an appointment with the hairdresser, like, ever again. 

But then life happens and oopsie – you look back and realise the last time you got your hair trimmed was almost a year ago. This is my current situation and I’m SO embarrassed about it. I haven’t gotten my hair cut – not to mention having anything else done to it – since last April. I know. I’m so bad!

For months I’ve been telling myself that ”this weekend I’ll go” and even, ”tonight I’ll go”, only to realise I was trying to fool myself. Granted, it’s a bit trickier when you’re going for the first time in a new city, but nevertheless it should be done eventually and rather sooner than later. 

This weekend I’m honestly thinking of making some time and going. For a while now I’ve been itching to cut a good chunk of my hair off: nothing too crazy, but something that feels fresher and more grown-up. Back in last April I took some 10 cm off and with my hair very close to a long bob, I felt instantly more polished.

Jenni Ukkonen lyhyemmät hiukset, pitkä polkka, long bob

Uudessa kaupungissa kampaajaa (ja lähes mitä tahansa muuta) etsiessäni käännyn usein netistä löytyvien diilisivustojen puoleen – olen kieltämättä vähän sellainen tyyppi, joka usein toteaa, että miksi maksaa täysi hinta, jos voi maksaa samasta palvelusta myös vähemmän. Siinä piileekin tällaisten sivustojen hienous ja jos ette ole vielä tutustuneet, niin suosittelen! Laitoinkin nyt suomalaisen Offerilla-sivuston kanssa hynttyyt yhteen ja toteutan heidän kanssaan yhteistyössä arvonnan, missä yksi teistä lukijoistani voittaa tämän hiustenleikkuun ja raidoituksen (mille myös itselläni oli muuten tarvetta yhtälailla kuin leikkuulle!). Osallistuminen on helppoa: tilaa ensin Offerillan ilmainen uutiskirje TÄÄLTÄ ja jätä sitten tähän postaukseen kommenttina, kuinka säännöllisesti käyt itse kampaajalla – vai käytkö yhtä harvoin kuin minä – ja lisää toimiva sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jolloin se ei näy muille, kuin minulle. Arvon voittajan ensi perjantaina, 10. helmikuuta. Onnea!

Lisää Offerilla-sivustolta löytyviä suosikkitarjouksiani alla (tilaa linkkien kautta ilmainen uutiskirje, niin pääset käsiksi kaikkiin tarjouksiin!):

Dermalogica kasvohoito ja timanttimokrohionta – normaalisti 90e, nyt 45e

Volyymiripsipidennykset – normaalisti 100e, nyt 61e

Japanilainen manikyyri tai geelivahvistus – normaalisi 50e, nyt 25e

Vampyyrihoito – normaalisti 350e, nyt 175e

Kasvojen mikroneulaus – normaalisti 75e, nyt 35e

Yhden alueen botuliinihoito – normaalisti 199e, nyt 129e

Klassinen tai urheiluhieronta – normaalisti 50e, nyt 25e

3D kestopigmentointi kulmiin tai silmänrajauksiin – normaalisti 350e, nyt 99e

Hampaiden kevytvalkaisu – normaalisti 195e, nyt 136e

Löysin sivulta niin monta houkuttelevaa tarjousta, että seuraavalle Suomen reissulle onkin sitten selvät sävelet – kauneushoitoa hoidon perään!

 

Whenever I’m in a new city, I tend to check out if I can find a place to get my hair cut through various offer websites. And now I’ve actually teamed up with the Finnish offer website Offerilla to give away a hairdresser appointment for a haircut and highlights (another thing I’m in desperate need of!). If you happen to be in Finland and want to take part in the giveaway, just comment below and let me know if you manage to keep up with regular hair dresser appointments or if you’re like me and end up going closer to twice a year only. Then please leave your email on the designated box (it won’t be visible to anyone but me!) and you’re all set! I’m randomly selecting the winner next Friday, February 10th. Good luck! 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Sisältää mainoslinkkejä

Lue myös

X