Jenni Ukkonen

Vuoden ekat emptiesit

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Tässäpä tämän vuoden ekat emptiesit eli loppuun käyttämäni tuotteet. Mikäli kurkkaatte nopeaa, löytyy Instagram Storystani parhaillaan myös uusimmat kauneusostokset. Niistä voisin kirjoitella täällä fiiiksiä sitten, kun olen ehtinyt vähän niitä testailla…

* Löwengrip Self Tan Drops

Itseruskettava tiiviste, jota sekoitetaan tavalliseen kasvovoiteeseen. Muodostaa tasaisen ja luonnollisen hehkuvan sävyn. Todella helppokäyttöinen “foolproof” tuote, jonka kanssa on vaikea mennä vikaan tai mokata lopputuloksen kanssa.

Ostaisin uudelleen, mutta ensin haluan kokeilla yhtä tai kahta samantyyppistä tuotetta, sillä tämä oli mulle ensimmäinen laatuaan enkä siksi osaa sanoa, onko aivan ylivoimainen vastaaviin verrattuna.

* The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% hoitotiiviste

Tiiviste auttaa häivyttämään iholta epäpuhtauksia ja tukkeumia, kirkastaa ihoa ja auttaa tasapainottamaan ihon liiallista rasvoittumista. Tästä olen maininnut aiemmin mm. Näin käytän The Ordinaryn tuotteita postauksessa ja kuten sanottua, sekä mieheni että minä olemme pitänyt tästä ja olemme ottanut tämän jatkuvaan käyttöön, minkä vuoksi näitä purkkeja meneekin meillä aika tiuhaan.

Ostan ehdottomasti uudelleen kunhan varastoon ostetut purkit loppuvat!

* Embryolisse Laita-Crème Fluid

Kevyt, mutta ravitsevan oloinen kosteusvoide kasvoille ja vartalolle; toimii myös mm. meikin poistoon, after sun-voiteena ja after shave-jälkihoitona. Imeytyy nopeaa ja jättää ihon silkkiseksi.

Pidin tuotteesta ja voisin ostaa uudelleen, mutta juuri nyt en koe tarvivani. Toi apua todella kuivuneeseen ihoon viimeisimmän suomiloman jälkeen.

* St. Tropez Gradual Tan Every Day Body Moisturizer

Asteittain päivettävä vartalovoide, jonka kosteuttava koostumus sisältää itseruskettavia ainesosia ja hoitavaa aloe veraa. Voide sopii tuomaan iholle luonnollista päivetystä tai ylläpitämään rusketusta.

Mielestäni kelpo asteittain ruskettava voide, jota käytin yleensä muutamia päiviä sen jälkeen, kun olin laittanut itseruskettavaa, pitääkseni sävyä tasaisesti yllä. Voisin ostaa uudelleen, vaikkakaan tuoksu tässä oli makuuni hieman liian vahva/pistävä.

* Pixi Retinol Tonic kasvovesi

Vanulapulla iholle levitettävä kasvovesi sisältää hitaasti vapautuvaa retinolia, joka auttaa tukemaan ihon uudistumista ja lisäämään ihon hehkua. Tehokkaat antioksidantit ja kasviperäiset aktiiviaineet hoitavat ihoa tehden siitä sileämmän ja pehmeämmän, samalla kun ne myös rauhoittavat ihoa.

Vaikka käyttöhetkellä en osannut kunnolla arvioida auttoiko kasvovesi mitään, niin nyt taaksepäin katsoessani koen että ihoni oli todella hyvässä kunnossa ja näytti hehkuvalta ja kauniilta. Ostaisin uudelleen, mutta nyt mulla on samalta merkiltä c-vitamiinia sisältävä kasvovesi, minkä otan seuraavaksi testiin.

*Aesop Déodorant spray

Alumiiniton deodoranttisuihke. Vaikka rakastan Aesopin tuotteita, niiden tuoksua ja pakkauksia, niin tämä deodorantti ei toiminut mulla laisinkaan. En ole yhtään hikoilevaa sorttia, mutta tämän kanssa tuntui monesti, että kainalot olivat epämukavasti kosteat.

En ostaisi uudelleen (pidän tosin saman merkin roll-on deodorantista, sitä olen ostanut uudelleenkin).

* Summer Fridays Jet Lag Mask

Kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio, minkä voi halutessaan jättää vaikuttamaan vaikka yön yli, tai käyttää päivävoiteen sijaan. Auttaa kuivaan ja elottomaan ihoon minuuteissa.

Tämä taisi olla mulle jo kolmas tuubi, joten kyllä: ostaisin JA ostan uudelleen. Käytän nimenomaan yövoiteen sijaan silloin tällöin ja lentomatkoilla ja niiden jälkeen must herättelemään iho eloon.

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X