Jenni Ukkonen

Vuoden ihosuosikki: Summer Fridays

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Kirjoitin muutama kuukausi sitten Summer Fridaysin hypetetystä Jet Lag-kasvonaamiosta ja mikäli se oli mielestäni sekä hypen että hintansa arvoinen. Olihan se – ja vaikka huomaan olevani välillä tämän ihanan tuubin ja sen sisällön kanssa säästeliäs, on siitä tullut ehdottomasti yksi kylppärini suosikkituotteista. Siispä kun merkin seuraava tuote, Overtime Mask, tuli Euroopassa hiljattain myyntiin, tiesin, että sitäkin on ilman muuta testattava; tämä kun on vieläpä kuoriva naamio, mitä rakastan yli kaiken ihon hoidossa.

Siinä missä Jet Lag Maskin tuoksuun meni itselläni hetki tottua ja voide itsessäänkin oli aivan muuta kuin etukäteen ajattelin sen olevan (tosin jälkimmäinen vain positiivisessa mielessä!), oli Overtime-naamio rakkautta ensi testauksella – ja nuuhkaisulla! Tämä naamio kuorii ihoa sekä luonnollisilla, hienoilla rakeilla, että kurpitsaensyymillä. Ja se tuoksu? Tämä pumpkin spice-fanaatikko oli riemuissaan tajutessaan, että naamio tuoksuu just eikä melkein tuolle herkulliselle mausteseokselle! Naamion jälkeen iho on pehmeämpi ja kirkkaampi kuin koskaan, ja mikäli mielii tuplasti kosteutta ja ravinnetta, niin Jet Lag naamio vielä siihen päälle… parasta.

Tänä vuonna mulla tuli ostettua ja testattua todella kattavasti uusia ihonhoitotuotteita laidasta laitaan, ja joka reissulta (varsinkin Etelä-Koreasta!) tarttui paljon mukaan, mutta nämä kaksi menevät kaikesta huolimatta kärkisijoille. En voisi juuri enempää suositella! Euroopassa näitä naamioita saa toistaiseksi vain täältä, mutta useamman kerran sieltä tilanneena uskallan suositella tätä väylää. Oletteko te testanneet kumpaakaan?

Osta tästä:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X