Outfits

Weekend Ready

24.10.2015 Teksti: Jenni Ukkonen

IMG_4864

Aurinkoista viikonloppua Münchenista! Takana on nyt ensimmäinen viikko Saksassa ja vaikka elämä täällä on edelleen vähän ihmettelyä ja hakemista, alkaa olo olla kuitenkin samalla jo todella kotoinen. Viihdyn kodissamme, tässä kaupungissa ja seuranikin on mitä parhaita.

Poikaystäväni tekee aika pitkiä työpäiviä täällä, mutta perjantaisin hän pääsee töistä aikaisemmin, joten eilen tapasin hänet hänen työpaikallaan, mistä kävelimme Englischer Gartenin, suuren keskuspuiston, kautta keskustaan. Kävimme pyörähtämässä parissa kaupassa, ruokamarkkinoilla ja syömässä, minkä jälkeen kävelimme kotiin. Uudessa kaupungissa ollessani haluan kävellä mahdollisimman paljon jotta opin hahmottamaan kaupunkia paremmin, ja silloin hyvät kengät ovat kultaakin kalliimmat. Nämä Niken Fyknit Racerit eivät ole (omasta mielestäni) vain hyvännäköiset, mutta uskomattoman mukavat jalassa. Pelkäsin alkuun niiden olevat liian kapeat omaan jalkaani, mutta onneksi pelko osottautui turhaksi ja kengät ovat kantaneet jo useammat kävelyt.

Tänään on sen verran kiva sää, että otamme suunnaksi Münchenin eläintarhan ja vietämme sellaista rauhallista lauantaita. Nyt pitääkin alkaa valikoida, mitä pukea sinne päälle, jottei tarvi valitella kylmää! Vaikka ulkona näyttääkin vielä syksyiseltä, on talvi selvästi tekemässä tuloaan…

 

Happy weekend from Munich! I survived my first week in Germany and although I still find myself wondering about many things, I’m also starting to feel really homy here. I enjoy our home, the city and I couldn’t have asked for a better company either.

My boyfriend works quite long days here but on Fridays he gets off earlier, so yesterday I met him at his workplace, from where we made our way to the central through Englischer Garten, a massive park. We stopped by in a couple of shops, wandered around the food market and had dinner, after which we walked back home. I always want to walk as much as possible when I’m in a new city, so good walking shoes are essential. These Nike Flyknit Racers are not only great looking but also incredibly comfy to wear. At first I was afraid they’d be too narrow for my feet but luckily I was wrong and I’ve had many good walks with them on my feet.

Today the weather is so fine that we are going to head to the Zoo for a relaxed day out. Now I just need to figure out what to wear so that I won’t get cold. It may look like autumn outside but winter is definitely in the air already…

IMG_4813

IMG_4797

IMG_4871

IMG_4818

IMG_4829
IMG_4878

IMG_4904

IMG_4930

IMG_4785

WEARING

Coat ZARA / similar here -60%

Jumper CLUB MONACO

Jeans ZARA

Sunglasses MIU MIU

Rings PANDORA & A BOUTIQUE IN AMSTERDAM

Bag FENDI

Trainers NIKE

 

Commercial links

 

 

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Could think of a worse place to spend a winter afternoon 😏🌴 #homesweethome #poolside #myrak #flatteredmoments

jenniukk

Kommentit (10)

I really have a feeling I’ll love it 🙂

Fantastic coat and sneakers! You’re looking great!

http://lartoffashion.com

Thank you sweetie! 🙂

Ihanat niket, ahhh! Ja niin kaunis sinä. 🙂

Sinä :)<3

Aivan ihana valkoinen takki! Valkoinen olisi ihanan raikas väri takissa mutta ihan rehellisesti sanoen en käytännön syistä varmaankaan uskaltaisi hankkia. Saisin sille aivan varmasti jotain, vähintään värjäämiä laukusta tai farkuista. Tiedätkö, voiko takkia suojata jollain tavalla..? Ja kiva kuulla että eka viikko Münchenissä on vierähtänyt mukavasti. On varmasti ihanaa ja jännittävää tutkia uutta kotikaupunkia ja löytää sieltä kivoja juttuja! Helsingissä on ollut ihanan aurinkoinen lauantai!

Heh, pakko olla rehellinen ja myöntää, että jopa tuona päivänä onnistuin istahtamaan penkille, missä oli – onneksi vain! – suklaata: ruskea läikkähän siitä sitten takapuoleen tuli 😀 Ja juuri olin kuivapesusta takin hakenut, eli ei mennyt ihan nappiin… Eli joo, tiedän kyllä oikein hyvin kaiken lianaroista valkoisista takeista haha. Valitettavasti en ole mitään kikkaa keksinyt niiden puhtaanapitoon, muuta kuin ehkä, että tsekkailee, mihin istuu, ja pitää kahvikupit kauempana.

hei,

kun alkaa kaupunki hahmottumaan paremmin niin olisi aivan mahtavaa kuulla enemmän paikallisista independent designer liikkeistä, suunnittelijoista ja tapahtumista…. keväällä matka sinnepäin tiedossa niin olisi kiva saada vähän sisäpiiritietoa.

Ihan taatusti tulee – pari super kivaa liikettä on jo löytynytkin, ja lisää tulee varmasti löydettyä 🙂

You will love Christmas time in Germany! I love the market they put for that period of time. 🙂

I really have a feeling I’ll love it 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *