Jenni Ukkonen

Weekly Rituals

Teksti: Jenni Ukkonen

Minulla on tapana joko päättää tai aloittaa jokainen uusi viikko ’minä-ajalla’ kahvi- tai teekupin äärellä, tulevaa viikkoa suunnitellen.

Kirjoitan kalenteriini (joka on tämä Nunuco Design Companyn kaunotar) asiat, jotka haluan viikon aikana saavuttaa tai saada tehdyksi, olipa se sitten jotain tylsää, kuten laskujen maksamista, tai kivempaa, kuten kampaaja-ajan varaaminen. Jokaisen tehtävän viereen piirrän laatikon, jonka voin ruksia kun tehtävä on tehty. Olen huomannut, että ainakin omalla kohdallani tällainen järjestelmällisyys toimii, ja asioita saa oikeasti hoidettua tehokkaammin. Tulee mietittyä vähemmän, että pitäisi tehdä sitä ja tätä, ja oikeasti tehtyä niitä. Se rastin teko tehtävän vierelle tuntuu niin antoisalta!

Asiasta kukkaruukkuun – tänään on viimeinen mahdollisuus osallistua Sunglasses Shopin huikeaan Jimmy Choo-arvontaan! Osallistuminen on äärimmäisen helppoa: lähetä vain sähköposti osoitteeseen bloggercomp@sunglassesshop.com ja kerro, miten kuulit arvonnasta. Muuta ei tarvita: ei tykkäämisiä, jakamisia, tilaamisia tai liittymisiä. Enemmän tietoa Sunglasses Shopin kisasivulla.

 

I like to either finish or start every new week by taking some ‘me’ time over a cup of coffee or tea and plan for the week to come.

I write down on my planner (which is this beauty by Nunuco Design Company) all the things that I want to achieve during the week, whether it’s something boring as paying a chunk of bills or something more fun, like booking a hair appointment and draw a little ‘tick’ box next to them so that once achieved, I can tick them off the list. Having things down on an actual writing makes it easier to actually get things down, rather than just thinking I should do them. And there’s something curiously satisfying in ticking that box for the task being done!

On another note – today is the final day to enter the Jimmy Choo giveaway by Sunglasses Shop! It’s very easy to take part, just email to bloggercomp@sunglassesshop.com and let them know where you heard of the giveaway. No need to like, to share, to subscribe or to join anything. Find more details at Sunglasses Shop.

Jimmy Choon Cora-aurinkolasit Sunglasses Shopista – nyt ekslusiviisella 12% alennuksella koodilla 12JEN

Marmori Daily Planner Nunuco Design Companylta

 

Jimmy Choo Cora courtesy of Sunglasses Shop – get an exclusive 12% off with 12JEN

Daily Planner in Marmori courtesy of Nunuco Design Company

 

Commercial links

Lue myös

X