Jenni Ukkonen

yhdet housut, kaksi asua

Teksti: Jenni Ukkonen

Kun on “harrastanut” tarpeeksi kauan tiettyjen julkkisten pukeutumisen seuraamista, alkaa sitä ihan huomaamattaan tunnistaa kun jokin vaatekappale vilahtaa jonkun pukeutumisessa useamman kerran. On tosi kiva huomata että tällaistakin tapahtuu, eli myös ökyrikkailla on niitä suosikkivaatteita joihin he pukeutuvat useammin kuin kerran 😉

Nyt viimeisinpänä huomaamanani tapauksena yksi suosikeistani, eli Olivia Palermo. Olivian oon kyllä huomannut käyttävän aika paljonkin samoja vaatekappaleita aivan erilaisissa tilaisuuksissa, mutta ennen Oliviaa (ja Lintua, hih) en olisi ikinä uskonut kiinnostuvani vihreistä “khaki pantseista” taikka pitänyt niitä kovin monikäyttöisinä. Arkeen voisin sellaiset kuvitellakin, mutta johonkin juhlavampaan iltatilasuuteen en niinkään. Vaan tulipa nyt sekin toimivuus todistettua:

op_daynite

Olivia on pukenut housunsa päiväsaikaan todella rennosti (mutta ah-niin-tyylikkäästi!) perustopin, istuvan takin, tyylikkään laukun sekä sneakereiden (!!) kanssa. Asusta löytyy tosiaan tuollaisia asiallisia vaikutteita (takki, Birkin) noiden rentojen housujen sekä kenkien kanssa – todella toimiva kokonaisuus, jonka rennosti laineivat hiukset suorastaan kruunaavat.

Iltatilaisuuteen housut on päässet saman sävyisen yläosan sekä siistin jakun kanssa. Iltaan sopii ruskeita asusteita paremmin musta, joten laukku ja korkeat syysnilkkurit ovat juurikin sitä. Statement -kaulakoru ja suoristeut hiukset pisteinä i:n päällä, toimii aivan yhtä hyvin!

Mitä voimme tästä siis päätellä? Oon alkanut himoita vihertäviä housuja, vaikka juuri tuo on se väri mitä oon aina aiemmin vihannut ehkä eniten maailmassa. Tulipa nyt sentään seliteltyä syitä hankinnalle jos sellainen joskus tulee tehtyä 😀

Niin ja kun samojen juttujen uudelleenkäyttäisestä oli kyse, niin Olivian ranteessa killuu muuten molemmissa kuvissa sama koru. Go Olivia!

Lue myös

X