Jenni Ukkonen

Auringossa oikein varustein

Teksti: Jenni Ukkonen
Yves Rocher Peau Parfait aurinkosuoja
Yves Rocher Peau Parfait aurinkosuoja

Vaikka Lontoossakin oli kesäisin toisinaan todella lämmintä (ja tietysti toisinaan todella sateista), niin yhden aika suuren eron olen täällä Münchenissa ollessani laittanut Lontoon kesiin verrattuna merkille: auringon säteily tuntuu täällä paljon vahvemmalta. En tietenkään tiedä, onko se oikeasti sen vahvempi, mutta ihollani näen eron: rusketun edelleen huonosti, mutta kaikki auringon valolle altistuneet kohdat kasvoista olkapäihin ja jopa kämmenselkiin ovat täyttyneet pisamoista enemmän kuin vuosikausiin. Itseasiassa huomasin tämän ilmiön jo ennen varsinaista kesää; nyt kesän tullen se vain korostuu entisestään. Ja vaikka pisamoista pidänkin, olen silti pitänyt juuri siitäkin syystä huolen, että olen hoitanut ihoani asiallisesti suojavoitein, sillä auringon aikaansaamien kivojen pisamoiden tai kauniin rusketuksen lisäksi se tekee iholle paljon kaikenlaista, mikä ei välttämättä näy heti, mutta voi aiheuttaa ongelmia vuosien jälkeen… Ihon ennenaikainen ikääntyminen ja ihosyöpä tulevat ensimmäisenä mieleen.

Yves Rocherilla on kesän ajan erilaisia kamppistarjouksia kesän tuotepaketeista, ja niistä ensimmäinen on osuvasti aurinkosuoja ja After Sun-setti vartalolle ja kasvoille. Setin hinta on vain 24,90 e sisältäen postikulut (eli hieman reilu 6e per tuote!) mutta vain tämän linkin kautta ostamalla. Setti on tarjousessa tämän kuun loppuun saakka, joten kannattaa hyödyntää se. Kesäisin tai kesälomalle lähtiessä ei yksinkertaisesti voi liikaa aurinkosuojia tai auringonoton jälkeen käytettäviä hoitotuotteita olla!

Yves Rocher Peau Parfait aurinkosuoja

Setin mukana saat:

  • Aurinkosuoja SPF20 vartalolle
  • Aurinkosuoja SPF30 kasvoille
  • After Sun vartalolle
  • After Sun kasvoille

Yves Rocher on hyödyntänyt näissä uusissa aurinkotuotteissaan Sea Holly-uutetta, joka sekä suojaa ihoa että edistää kullanruskean värin saantia. Ennen auringossa oleskelua se valmistaa ihon ja vauhdittaa värin kehittymistä ja auringossa oleskelun aikana se suojaa tehokkaasti ja kaunistaa rusketusta. Molemmissa aurinkosuojissa on sekä UVA- ja UVB-suoja, eli suojat ikäännyttäviä ja ihoa vaurioittavia UVA-säteitä sekä ihon palamista ja ihosyöpään johtavia UVB-säteitä vastaan – molemmilta säteiltä on todella tärkeä suojautua, ja KYLLÄ; jopa silloin, kun haluaa ruskettua! Auringonotonjälkeiset After Sun-tuotteet puolestaan kosteuttavat, korjaavat ja kaunistavat ihoa. Mikä parasta, ne pidentävät rusketuksen kestoa ja syventävät ja korostavat ihon hehkua.

Setin voit siis tilata tarjoushintaan vain täältä!

Yves Rocher Peau Parfait aurinkosuoja

Seuraa minua: Bloglovin / Blogit.fiFacebook / Instagram / Twitter

 

Tuotteet saatu Yves Rocherilta

Sisältää mainoslinkin

Lue myös

X