Koti ja sisustus 30.11.2010

Joululahjat muotifriikille – 5 vinkkiä

Teksti: Anna.fi

Onko ystäväsi hurahtanut muotiin, etkä tiedä mikä olisi se oikea lahja jouluksi? Ellit keräsivät joululahjavinkkejä, joista löytyy jokaiselle muotigurulle jotakin.

Asos
Turkis: Asos

1. Costo tupsulla tai ilman

Coston hatut on varsin katu-uskottavaa katsottavaa. Voit hankkia tyyliviisaalle oman Costonsa joko perinteisesti tupsulla tai korvaläpällisenä mallina.

Joululahjat muotifriikille – 5 vinkkiä
Hatut: Costo

2. Ripsien pidennys

Monen kaduntallaajan ripset ovat kasvaneet lisäpituutta kesän aikana. Pidemmät ja tuuheammat ripset saa noin 100 eurolla. Ripset on myös huollettava jatkossa ainakin kuuden viikon välein. Jos haluat tehostaa kaverisi katsetta, hanki lahjakortti lähimpään täyden palvelun kauneushoitolaan.

3. Verkkokaupan designlöydöt

Jos design kiinnostaa, voit suunnistaa joko kotimaiseen Madeby–verkkokauppaan tai Amerikan maan Etsy–putiikkiin. Molemmista löytyy eri taiteilijoiden itse suunnittelemia tai tekemiä asusteita ja sisustustuotteita.

Madeby
Koru: Madeby

4. Ruutupaidat ja turkikset

Katumuodissa on nähty tänä syksynä ruutupaitaa ja lentäjätakkia. Myös turkista on ilmaantumassa Euroopassa tyylitietoisten vaatetukseen. Kengissä prätkäsaappaat tai bootsit ovat tekemässä paluuta. Hameiden käytössä näkyy sekä lyhyitä kynähameita että kokopitkiä hameita.

Muhkeat kaulaliinat jatkavat tänä talvena edelleen perusmuotina. Jos ystäväsi ei vielä omista kyseisiä muotituotteita, löydät hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi H&M:ltä ja Vero Modasta.

Jos haluat muistaa kaveriasi asusteella, joka ei heti kävele kadulla vastaan, suuntaa englantilaiseen muodin verkkokauppa Asokseen.

H&M
Takki: H&M

5. iPhone ja uusi elämä

Mikään ei pelasta päivää enempää kuin ihanan koukuttava iPhone, puhelin jonka jälkeen elämä muuttuu. Tietysti tämän addiktiota aiheuttavan mobiilivempeleen hinta on hieman suolainen, mutta ainahan voit kerätä yhteen lauman tyylitietoisen kaverisi ystäviä ja panostaa joukon voimaan. iPhonea saa nykyään Suomessa myös ilman pakkoliittymää, kun Elisa ryhtyi kauppaamaan puhelinta kaikkien operaattorien asiakkaille.

Jos rahasi ei riitä varsinaiseen laitteeseen, hanki ystävällesi Spotify Premium –tili, niin kaverisi saa kuunnella musiikkia rauhassa mainoksilta ja haaveilla uusista vaatteista.

Lue myös Ellien muut joululahjavinkit tälle vuodelle:
Joululahjat pojalle – 8 vinkkiä
Joululahjat tytölle – 8 vinkkiä
Joululahjat vanhemmille ja isovanhemmille – 8 vinkkiä

Teksti: Tarja Vilén
Kuvat: Costo, Madeby ja Asos

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi