Kalastajan vaimo

Arki apua!

Teksti: Johanna Alvestad
Siis oikeasti nyt oli vaikea irrottautua lomasta! Olemme valvoneet liian myöhään ja nukkuneet liian pitkään. Syytän telkkaria, sillä olemme katselleet niin kreisejä sarjoja, ettei ole malttanut lopettaa yömyöhälläkään. Sekä tanskalainen Equinox että ruotsalainen Ängleby olivat siis vähän liiankin mukaansatempaavia – suosittelen siis jos teillä Suomessa on samanlaiset rajoitukset kuin täällä nyt joulun jälkeen. Että kotiin ei saa kutsua ketään vieraita pariin viikkoon. Niin katsellaan nyt sitten sarjoja. 😀 En kyllä suosittele noita yksin katsottaviksi.
Täällähän ei ole loppiaista, joten työt ja koulut alkoivat heti maanantaina -toki monilla kotikonttorirajoituksin. Maanantai meni meillä vielä ihan hyvin, mutta tiistaina nukuimme pommiin ja heräsimme Olavin kollegan soittoon. Siis nukuimme niin sikeästi, ettemme kuulleet herätyskelloa. Silloin on kai tarvinnut/ ansainnut sen unen. Kollega ainakin nauroi makeasti puhelimen toisessa päässä. Olav kuulosti kai aika stressaantuneelta. Mikä alku.
Mut muuten arki on kuten aina; aivan mahtavaa. Kunnon arkiruokia kuten jauhelihakeittoa, mmmmm. Uudet langat puikoilla ja takassa tuli. Olavilla päivystysvuoro ja saa olla yksin kotona ja touhuta ihan omaan tahtiin. Suunnitella jumppatunteja ja välillä vähän pomppia. Välillä valokuvata, välillä neuloa ja tehdä mustikkasmoothieta vain itselleni. Mmmm.
Ja nyt on jo ensimmäinen työviikko pian ohi! Vau, hyvää viikonloppua siis 🙂

Lue myös

X