Mainos Kalastajan vaimo

Kevätkaapin avaus!

Teksti: Johanna Alvestad

Kaupallinen yhteistyö

*Kaupallinen yhteistyö Odd Mollyn kanssa

 

Sain valita Odd Mollylta suosikkejani 20-vuotis juhlintaa varten, jeei! (Jos olet tai liityt Odd Mollyn jäseneksi ja saat nyt 20% alen koko mallistosta.) Sanotaanko muuten, että tähän yhteistyödiiliin ei kuulunut muuta kuin IG -kuvat, mutta halusin tehdä blogipostauksenkin ihan omaksi ilokseni – ja toivottavasti teidänkin, sillä nämä Odd Mollyn kauniit jutut ansaitsevat tulla juhlituiksi. <3

En ole muuten mikään merkki-ihminen; tai siis mieluummin hankin ja omistan vaatteen, jossa ei ole mitään logoja ja merkkilappuja. Odd Molly on kuitenkin yksi sellainen ”merkki”, jonka tyylistä ja laadusta pidän ja siksi se ansaitsee helposti paikkansa jopa mun juhlalistalla. Vaatteissa tärkeintä mulle on laatu, tunnelma ja tyyli – ei todellakaan merkki tai hintalappu. Odd Mollyn vaatteista tulee vaan niin iloiseksi. Mietin aina, että tällaisia vaatteita pitäisi käyttää enemmän! Mikä ilopilleri ja vitamiiniruiske.

Kehuin viimeksikin Odd Mollyn farkkuja; myös nämä samettihousut ovat supermukavat ja hyvin istuvat! Siis oikeesti tosi laadukkaita housujakin vaikka olen pitänyt merkkiä sellaisena mekkopainotteisena.

Bad Hair Dayn pelastaa mun kohdalla silloin tällöin panta; tai tollanen kangaskappale, jossa on rautalanka sisällä. Sillä saa hiukset pois kasvoilta tai vedettyä koko hännän näyttävämmälle nutturalle. Yksi ihan mun must. Se pelastaa päivän, mutta tuo myös kivoja viboja asuihin. Näitä saisi olla usempaakin väriä. Just yhdestä vaaleanvihreästä katkesi rautalanka sisältä; niin paljon olen sitä käyttänyt.

Jep, nyt alkaa olemaan kevätkaappi vaateiden osalta valmis. Täällä oli tänään jo ihan sellainen lämmin ilma, sellainen ilman takkia ilma, joka melkein seisoi paikallaan ja lämmitti. Ihanaa, että olemme menossa lämpöä kohti. <3

X