kalastajan vaimo

Kotona oli ihan erilaista

Teksti: Johanna Alvestad

 

Tänne oli tullut ihan hurjasti lunta sillä aikaa kun olin Teneriffalla. Ilma oli ihan erilainen, paljon jäisempi ja talvisempi kuin lähtiessäni. Ulkona on valkoista. Yhtäkkiä ihan talvi. Ihan joulutunnelma.

Kotona oli seinille tullut uusi hiekan värinen kalkkimaali. Uudet ikkunat ja uusi maali. Ihan erilaista kuin lähtiessäni.

Onneksi olin ehtinyt neuloa lämpimän neulemekon juuri valmiiksi ennen matkaa. Sen kanssa on ollut ihan ok totutella tähän uuteen kylmään ilmaan. Melkein koko neulomisen ajan harmittelin värivalintaa; pehmeä ruskea on aina ihana, mutta voikun olisin valinut jonkun freesimmän violetin tai jotain. Nyt on sitten puikoilla seuraava. Meinasin vähän laittaa ohjeen tästä kunhan tämä uusikin valmistuu. Saan kirjoitettua ohjetta vielä paremmin tässä neuloessani.

Kuvaamaan ehdin vasta työpäivän päätteksi kun alkoi jo hämärtää. Siksi vähän hämyinen laatu. Ja hiukset ovat lätässä lumisateen jäljiltä. Se mikä tuntui vain kevyiltä lumihiutaleilta hiuksissa, suli vedeksi. Mietin muuten vähän et jos antaisi oman värin ihan vain kasvaa. En ole laittanut väriä(/raitoja) sitten heinäkuun ja väri on vähän tummempi kuin mihin olen tottunut. Mutta ihanasti hyväkuntoinen ja oma. Olen nyt jo monta viikkoa melkein varanut kampaajan, mutta aina sitten viime hetkellä todenut että tykkään tästä väristä näin. Luonnollisuus painaa mun vaakakupissa kuitenkin aina paljon.

Hyvää viikon jatkoa <3 Nyt kaivan uudet violetit langat esiin ja yritän saada seuraavan neulemekon pian valmiiksi.

Lue myös

X