Kalastajan vaimo

Kotona tapahtuu (sisustus- ja remppajuttuja)

Teksti:
Johanna Alvestad

 

Mikä kevätviikonloppu! Meillä oli yökylävieraita. Pitkästä aikaa. <3

Piha on pelkkää soraa, koska talo on salaojitettu ja koska talon ympärille on pian tarkoitus laittaa terassi betonista. En malta odottaa että saamme taas oikeat istumapaikat eikä vain oven rappua. Ja oikean terassin ettei tarvi hypätä ovesta alas sorapihalle.

Mulla on paaaljon lemmpari- ja herkkuruokia, mutta yksi varma suosikki on aina kanasalatti. Nyt pastalla ja pestolla.

Ja olohuoneen kalustusta on taas vähän muutettu. Olavin mielestä se muuttuu turhan usein. Sillä ei ole tätä samaa tarvetta kuin mulla saada kaikki omaa silmää miellyttävään jarjestykseen. Ja tämä on mulle vähän vaikea tila, joka vaatii kokeilua. Epäonnistumisia ja onnistumisia. Eikä nämä kai koskaan ole valmiita juttuja. Rakasta siirellä tavaroita. Meillä niitä on varmasti vähän liikaa, mutten oikein osaa laittaa poiskaan. Seinälle pääsi nytkin hylly Olavin vanhasta vuoristomökistä. Siis varmaan ainakin viisikymmentä vuotta vanha hylly, jonka otimme mukaan kun mökki myytiin. Sekin on jotenkin kiva saada esille. Maailmassa on niin paljon kauniita asioita ja sitten vielä monet ei-kauniitkin kantavat tarinoita, jotka haluaa vielä eteenpäin ja pitää esillä. Niin niitä sitten tulee aika paljon.

Niin ja perjantaina kävin muuten Green Peel -kasvohoidossa. Pakko mainita, koska se teki talven harmantamille kasvoille niin kauniin hehkun! Menen ihan varmasti uudelleenkiin ja suosittelen kokeilemaan. Ihana, tehokas hoito ja tosiaan, lopputulokseen olin ihan megatyytyväinen. <3

Nyt sit vaan uuteen viikkoon. <3 Nähdään pian.

X