Kalastajan vaimo

Marraskuun säteitä

Teksti:
Johanna Alvestad
Onneksi oli hyvä ilma sunnuntaina. Lenkki ei olisi ollut sama – eikä yhtä pitkäkestoinen huonommassa. Kävelimme, haahuilimme metsässä pari kolme tuntia. Nautimme kai vain luonnon tuoksuista ja niistä auringon säteistä, jotka nyt ovat niin harvinaisia. Kannattaa kerätä talteen kaikki mitkä voi.
Luontoon lähtemistä ei koskaan kadu ja parhaimmillaan se antaa sekä rauhaaa että voimaa moneksi päiväksi. Se on vitamiiniruiske ja vähän niinkuin uni ja liikuntakin; ilmainen lääke joka toimii moneen. Ylellisyys, jota ei kannata aliarvioida tai pitää itsestäänselvyytenä.
Matkan varrella, matalalla rannalla keräsimme mukaan muutaman osterin. Niistä tuli Olavin alkuruoka punasipulin ja granaattiomenan kera. Minä en niistä niin välitä. Päivälliseksi kotona odotti hirvikeitto, siitä välitän!
Itse pyydystetyn ruoan lisäksi meillä oli toki itseneulotut lenkkipaidat! 😀 Mun uusi neule on Anne Ventzelin inspiroima. Suosittelen kurkkaamaan tanskalaisen kauniita yksinkertaisia malleja jos tykkäätte. Nyt tulee samanmoinen Olaville kovaa vauhtia puikoilla.
Ei sen kummempaa, täytyy lähteä työporukalla kylpylään pariksi päiväksi. Nyt. Moikka. 🙂
X