Kalastajan vaimo

Mikä juhannus!

Teksti:
Johanna Alvestad

 

Meidän juhannus. <3

Merellä ja maalla.

Vaikka se juhannus täällä olikin vain torstai-illan, tuntui se silti juhannukselta. Koko viikonlopun. Varmaan siksi että oli niin kesä, oli meri ja oli grillinuotiot ja tulenliekit. Oli lasten viimeinen koulupäivä, kavereita yökylässä. Meidän aikuisten kavereita spontaanisti vierailuilla tulen ympärillä istuen. Lämmintä kesäyötä ihmetellen.

Yksi ravintolaillallinen ja yhdet treeniporukan 72-vuotis synttärit (mun jumpparyhmässä on niiin sporttisia eläkeläisiä!)

Ja lopun aikaa juhannuksena olen ihmetellyt miten ihana tää meidän koti on. Veneiden ja lokkien ääni takapihalla. Tää on niin kesäkoti.

Yhdeksi viikoksi töihin jaksaa tämän viikonlopun jälkeen helposti. Aion oikeastaan nauttia. Nauttia jokaisesta jäljellä olevasta työpäivästä ja nauttia jokaisesta iltapäivästä ja kesäillasta. Nauttia siitä tunteesta, että kohta on loma.

Huomiseksi on luvattu sadetta ja ukkosta. Tällaisen viikonlopun jälkeen sade maanantaina on perfekt. Aion nauttia siitäkin. Ehkä saatan vähän siivota sisällä jos niin paljon sataa. Toivottavasti.

Toivottavasti teidänkin juhannus oli maaginen. Otetaan se tunne mukaan koko kesään. Ei päästetä irti siitä. <3

X