Kalastajan vaimo

Olohuoneen muutos nollabudjetilla

Teksti:
Johanna Alvestad
Eli aika paljon voi tehdä ilman rahaa jos vaan sattuu kaipaamaan uutta ilmettä sisustukseen. 🙂
Meillä on olohuonetta kiertänyt Ikean Söderhamn -kulmasohva, mutta halusin nyt sohvan pois seiniltä. Halusin huomion pois telkkarista ja halusin voida istua niin, että näen ulos merelle. Halusin voida nähdä juttukaverini vastakkain suoraan edessäni. Iso Söderhamn jaettiin osiin kulmasta niin, että yhdelle sohvalle alkuperäiselle paikalleen jäi reilusti tilaa koko meidän porukalle. Tv- illoille. Kolme muuta osaa jaettiin yhdeksi sohvaksi ja yhdeksi nojatuoliksi keskelle huonetta.
Nyt on siis suuren kulmasohvan sijasta kaksi sohvaa ja yksi nojatuoli!
Tykkään tästä tosi paljon. Ja tykkään siitä, että järjestystä voi taas vaihtaa jos tämä kyllästyttää.
Mitään uutta en siis siis ole tätä hommaa varten hankkinut, mutta vähän siirtelin muun muassa viherkasveja ja vihdoin ripustin seinälle kaksi mun isiltä kesällä saamaani talua. Taulut ovat vanhoja, muistoja kotoa mun lapsuudesta ja motiivina niissä on lapsuuden kesäpaikka kotikylillä. Rakkaita lapsuudenmuistoja täynnä siis. Tauluissa oli vanhat tummat kehykset, jotka poistin – tarkoituksena kyllä kehystää taulut uudelleen, mutta saavat ne noinkin olla odotellessa. Vähän vielä maistelen tätä järjestystä; ehkä pidän vain suurimman taulun ja siirrän pienen toisaalle.
Mutta siis oikeasti ihme miten paljon onnen tunnetta tällainen pieni päivitys voi saada aikaan! Olen ollut niin happy olohuoneen uudesta ilmeestä ettei mitään järkeä. 😀 Olen kai niin esteetikko että ympäristön kauneus on melkein välttämättömyys. Ja silloin on joskus pakko uudelleenjärjestää sohvat.
(Neuleliivi ja housut ovat H&M ja toppi Vero Modasta. Jos joku sattuu sitä pohtimaan)
Nyt hyvää uutta viikkoa ja puhtia kodin pieniin puunauksiin! <3
X