Kalastajan vaimo

Perjantaimekko neuleineen ja ajatuksia energiasta

Teksti:
Johanna Alvestad

Perjantai – viikon paras päivä!

Tiesin muuten, ettei olisi pitänyt sanoa mitään uudenvuodenlupauksesta ja otstostopista. Tietenkin hyvä putki katkeaa heti jos siitä uskaltaa ääneen kehuskelemaan. Ostin mekon (Kaffe). Alennuksesta kyllä. Mutta ei se mitään, samaa jatketaan pienestä kompastuksesta huolimatta. Jollei ostostoppia, niin ainakin mahdollsimman vähän ostoksia ja aina pitää ensin yrittää löytää käytettynä. Jotenkin tämä elämä on liian lyhyt ja hauras turhaan jarrutteluun – ja toisaalta taas tämä elämä on just hyviä valintoja varten. Yrittää sitten molempia.

Tämä mekko on ihanan pehmeä, kevyt ja ihanan löysä. Ihanan rento fiilis. Ei ehkä tee minusta pitkää, hoikkaa ja muodokasta muttei se kaikkien vaatteiden tarkoitus olekaan. (Kaikkien) vaatteiden tarkoitus on tuoda hyviä fiiliksiä ja viboja ja hymyä ja lempeyttä kantajansa kasvoille.

Olen tämän viikon miettinyt, että mulla on taas energiaa. Todella pitkästä aikaa. Ihan oikeasti, olen ollut hirmu väsynyt sitten viime kesän. Mulla ei ole ollut ylimääräistä energiaa mihinkään. Olen suorittanut treenit ja työt ja kaikki pakolliset, mutta valinut aina kun mahdollista sohvan. Nukkunut päiväunia. Louastanut omassa työhuoneessa vaikka olisin voinut mennä muiden joukkoon. Jättänyt kutsuja menemättä koronaan vedoten. Lihonut pari ekstra kiloa. Kuvitellut, että tällaiseksi tää elämä on nyt tullut.

Mut ei. Nyt se elämä on palautumassa ennalleen. Mikä uskomattoman hyvä olo, että on ylimääräistä energiaa! Huomaan niin suuren eron. Miten tylsää elämä oli pienillä energioilla! En ole ihan varma mistä kaikki tämä johtuu, mutta tutkiskelen asiaa ja olen ihan varma, etten halua takaisin. Ehkä se on vain tää kevät ja valo ja aurinko. Ehkä se, että korona tuntuu vähitellen olevan poissa.

Tuntuu että lapset ovat hyvässä paikassa elämässään. Niin vaikeaa kun teini-ikä voikin olla, tuntuu niillä olevan kaikki tosi hyvin. Ja se tuo enegiaa äiti-sydämeen. <3

Onko muita? Alkaako kevät herättelemään hyviä energioita?

Nyt perjantai-iltaan, nautitaan silloin kun voidaan. <3

X