Kalastajan vaimo

pitkästä aikaa ❤️

Teksti:
Johanna Alvestad

Hei tosi pitkästä aikaa. Koko alkuvuosi kai. 
Ymmärrän hyvin että olette kyselleet mitä blogille kuuluu ja kiva että olette kyselleet ja kaivanneet. Mullakin on ollut ikävä tänne. Vähän niinkuin pääsiäislomalla avatessani ensimmäisen kirjan huomasin miten paljon olen kaivannut lukemista. 
Joskus hyvät asiat jäävät sivuun niin ettei itse edes ymmärrä kuinka paljon niitä tarvitsee. 
Mut joskus elämä vaan vaatii oman aikansa eikä voi olettaa että energiaa löytyisi muille oivalluksille kuin selviytymiselle.

Tämä talvi on ollut raskas, mun miehellä on ollut vaikeuksia jotka ovat tietysti vieneet paljon munkin voimia (ja joskus läheisen murheet ovat hankalampia hoitaa kuin omat murheet!). Onneksi olemme aika hyviä tulemaan toisiamme. Onneksi mulla on mun treenit ja jumpparyhmät – ne ovat olleet mun pelastus. Ja onneksi viime viikkoina asiat ovat alkaneet kuitenkin ratketa ja kulkea taas oikeaan suuntaan. 

Ehkä siksi olen löytänyt energiaa kaivaa kirjan esiin. Olen itseasiassa taas alkanut nähdä miten kauniilta pieni maljakko kirjahyllyllä saattaa näyttää. Olen useammin tuntenut kiitollisuutta kuin pitkään aikaa. Ja olen tullut tänne!

Kuvat ovat pääsiäislomalta, viikon lomalta Egyptissä, Hurghadassa koko seitsemän henkisen perheemme porukalla; me vanhemmat, neljä ”lasta” ja yksi tyttöystävä.  Aurinko, valo ja lämpö tekivät tosi hyvää. Etäisyys arkeen teki tosi hyvää. Se, ettei ollut internetiä teki tosi hyvää ja lukeminen teki tosi hyvää. Tiesin, että Michelle Obama on viisas nainen mutten tiennyt että hän osaa pukea ajatukset noin hyvin kirjaksi. Mun täytyy lukea se ensimmäinen myös. Tämä ”Valo meissä kaikissa” -kirja muuten vedettiin pois Norjan markkinoilta. Halusin ostaa sen täällä jo reilu vuosi sitten, mutta yhtäkkiä sitä ei enää myytykään (en tiedä syytä). Onnekseni löysin sen suomeksi. 

Pienin askelin valoa kohti nyt.😊 Kevätkin näyttää tulevan aika maltillisesti, pienin askelin. Mutta jos nyt ei kiirehditä, ehkä siitä tulee sitten erityisen hyvä. 😊 Entistä vahvempi, entistä lämpimämpi. 

Hyvää pääsiäisen jatkoa. ❤️Nähdään. ❤️

X