Kalastajan vaimo

Suomessa jee!

Teksti:
Johanna Alvestad

En enää pysy laskuissa kuinka kauan olemme olleet nyt Suomessa (en aina edes ihan tiedä mikä viikonpäivä on), mutta mun on pitänyt tehdä blogia jo monta kertaa. Saaressa yrittänyt päästä nettiin, mutten onnistunut ja nopeasti luovuttanut muiden aktiviteettien houkuttelemana. Lopulta soitimme sitten meidän perheen it-ekspertille ja pohdimme mikä netin jakopisteessä on vialla. Sitten tajusin unohtaneeni salasanan viimeisen kirjaimen joka kerta.

Ihan lomavaihteella.

Mietin että olinpa tossa loman alkaessa kamalan vahvasti pyntätty. Nyt on tietenkin kuljettu meikittä ja hiukset pörrössä. Ja ihan tottunut tähän uuteen lookkiin.

Olemme me käyneet Linnanmäelläkin. Me neljä ja siskonpoika. Ja Hamina Tattoissa. Tove Janssonin näyttelyssä.

Ja olen pääsyt pariin jumppaankin laiskojen lenkkien lisäksi.

Olemme käyneet Prismassa monta kertaa. Siellä on niin paljon kaikkea!

Ja olemme syöneet yli 20 litraa herneitä, en pysy laskuissa enää. Minä suurimman osan niistä. Eilen vähän vatsa kipristeli. Ehkä täytyy vähän pitää taukoa.

Enkä ole vielä varanut kotimatkaa. Tarkoitus oli lähteä ehkä keskiviikkona. Se siirtyi ehkä torstaiksi. Nyt se on siirtynyt ehkä lauantaiksi. Emme ehkä halua lähteäkään. <3

Ja silti odotan laivamatkaa Tukholmaan. Odotan omaa kotia. Mietin miten onnekas olen kun saan tällaisen kesäloman ja sitten vielä pääsen niin ihanaan kotiin.

 

 

X