Kalastajan vaimo

Syyshiuksia ja tuotearvonta

Teksti:
Johanna Alvestad
*Kaupallinen yhteistyö Ekopharman kanssa*
Sain testiin suomalaisia Ekopharman Tyrni -hiustuotteita. VAU! Ekopharma oli mulle ihan uusi tuttavuus mutta yllätyin todella positiivisesti. Tiedän mitä Suomen matkoilla hamstraan kotiin! 🙂 Tyrni -tuotteet ovat erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille ja niiden luonnolliset ainesosat ihan oikeasti tuntuvat vahvistavan hiuksia ja tuovan niihin kiiltoa. Pehmeät hiukset ja sellainen ”bounce” että! Ja silikonia en bongannut yhdestäkään tuotteesta ainakaan nopealla silmäyksellä.
Mun hiukset ovat kuvissa työpäivän jäljiltä; en ole edes harjannut niitä ja silti huomaa kiillon, eikö? Hiukset on pesty edellisiltana Tyrni korjaavalla shampoolla, hoidettu Tehohoitonaamiolla ja käsitelty latvaöljyllä. Sekä naamio että öljy ovat tästä loistavasta sarjasta mun suosikkeja ja mikä parasta, naamioon voi lisätä pari tippaa öljyä jos haluaa hoitoon lisätehoa!
Sekä hoitoaine että hoitosuihke ovat hyvin kosteuttavia tuotteita ja sisältävät runsaasti hiuksia vahvistavia ja kosteuttavia ainesosia kuten tyrniöljyä, karitevoita, inkapähkinäöljyä, lupiiniproteiinia, betaiinia sekä soija- ja riisiproteiinia.
Todella laadukas, ylellinen tuotesarja joka ylitti odotukset ja jätti hiukset kiiltäviksi ja vahvoiksi – siis paremmin kuin moni muu käyttämäni tuoteJa mulla on aika paljon näitä hiustuotteita. 😉 Oikeasti tää on yksi mun heikkous tää hiustuotehamstraus. Monia tuotteita on tullut testattua ja rehellisesti voin sanoa että tässä on sarja ihan parhaimmasta päästä.
Haluatko kokeilla? Arvon kolme tuotepakettia ja voit osallistua *ODOTAN OHJETTA VIELÄ TÄHÄN :)*
Kuvat alla järjestyksessä 🙂
X