kalastajan vaimo

Tapetin viimeisiä päiviä

Teksti: Johanna Alvestad

 

Sitä ei nyt kovin hyvin näistä kuvista näy, mutta tossa sohvan takana mun pääni takana on kaksi vähän hassua neliön muotoista laikkua, joista on poistettu ikkunat. Ikkunat poistettiin, sillä ulkoseinälle rakennetaan varasto- ja pesuhuonetilaa. Nyt ne entiset ikkunat ovat sitten vain kaksi tollaista kummallista neliötä olohuoneen seinässä. Okei, etsinpä kuvan, jossa näette ne paremmin:

 

 

Siinä. Siinä ne neliöt ovat. Ja ne ovat johtaneet siihen, että seinälle on tehtävä jotain. Voisimme tilata lisää tapettia ja paikata aukot. En sitten tiedä miten hyvä lopputulos olisi, joten olemme kai päätyneet maalaamaan seinän. Apua. Pidämme tapetista kovasti, joten olemme vähän pitkittäneet päätöstä, mutta nyt joulukoristeluja miettiessäni totesin että turhaan itseämme huijaamme. Eiköhän se ole maalattava.

Nyt on siis tapetin viimeisiä päiviä. Ainakin viimeinen adventti, toivoisin. Joulukuuksi uusi seinä. Tai ainakin seuraavaksi viikonlopuksi.

Kamalan hämäriä päiviä. Ei ole enää edes lunta. Vesisadetta ja pimeää. Aamulla kävelimme pitkän lenkin Lumin kanssa. Että saisi vähän tota päivän valoa. Täytyy muistaa syödä kunnolla d-vitamiinia nyt.

 

Mut nyt otetaan glögit. Ja levätään sunnuntai-ilta.

Nähdään pian, joulutunnelmissa. <3 Kiva kun käytte täällä meillä. 🙂

 

 

Lue myös

X